Zakken

Zakken worden onder andere gebruikt om producten of spullen in te doen om ze te bundelen. Denk aan plastic zakken, netzakken, papieren zakken, verzendzakken, jute zakken, puinzakken en big bags. Bekijk hieronder ons assortiment met vele soorten zakken in diverse uitvoeringen.

Voor elke toepassing een zak

Zakken zijn toepasbaar in vele situaties. In de basis heeft elke zak een open bovenkant en een gesloten onderkant. Er kan iets ingestopt worden waarmee het verpakt is en beschermd. Voor elke toepassing en inhoud is er wel een zak verkrijgbaar. Wil je kleine onderdelen bundelen en in zijn geheel meegeven aan een klant? Neem dan een transparante kleine plastic zak. Ga je in de tuin werken en wil je tuinafval afvoeren? Dan zijn er big bags of puinzakken. Ga je kloven en wil je haardhout efficiënt vervoeren? Neem dan netzakken. Online kledingwinkels verzenden producten in een ontransparante verzendzak. Papieren zakken hebben een natuurlijke uitstraling die goed past bij een bakkerij of winkel met biologische artikelen. Kortom, voor elke toepassing is er een zak in vele formaten, kwaliteiten, kleuren en materialen.

Zakmaterialen

Zakken zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. In ons assortiment is de keuze redelijk uitgebreid. Je maakt de keuze op basis van hetgeen dat je in de zak wil stoppen. Het ene materiaal is beter geschikt dan het andere. Een veelgebruikt materiaal is plastic. Zakken van plastic komen in diverse soorten plastic. Zo zijn big bags, puinzakken en netzakken ook gemaakt van plastic materiaal. Echter zijn deze plastic deeltjes anders opgebouwd waardoor de ene zak sterker is dan de ander. Het materiaal waar jute zakken van gemaakt worden zijn jute vezels. Dit is een natuurproduct dat als het gedroogd wordt heel sterk is. In elkaar geweven vormt jute zich tot een zak. Ook zijn er papieren zakken. Papier is ook een natuurproduct gemaakt van verwerkt houtpulp. Dit materiaal is dun, sterk maar toch scheurbaar. Het heeft een natuurlijke uitstraling.

Zakken in vele uitvoeringen en formaten

In onze webwinkel vind je een groot assortiment zakken. Wij zijn een zakken groothandel en leveren direct uit eigen voorraad. De zakken verschillen van elkaar op basis van uitvoering, formaat, kwaliteit, kleur en materiaalsoort. Binnen elke categorie vind je de varianten die wij in ons assortiment hebben. In de regel geldt: hoe dikker de zak, hoe hoger de scheurweerstand is. Een andere regel is: hoe meer spullen er in de zak moeten passen, hoe groter de zak moet zijn.

Elke zak op maat leverbaar

Ben je op zoek naar een zak op maat? Dan kunnen wij die voor je maken. Hier is wel een minimumafname aan verbonden. Deze is afhankelijk van het type en materiaalsoort dat je kiest en loopt al snel in de duizenden stuks. Maar zoek je zakken met een speciale afmeting, wil je zakken laten bedrukken of ben je op zoek naar een speciaal type zak die je niet in ons assortiment kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijs op of ontvang deskundig advies op maat. Neem hiervoor contact met ons, wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bekijk ons grote assortiment zakken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14208 reviews.