Aanhangernet zwart fijnmazig zwaar

Aanhangernet zwart fijnmazig zwaar

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Verzendkosten en levertijd
De verzendkosten zijn standaard 4,95 euro (excl. btw) binnen Nederland en Belgie. Boven de 75 euro (excl. btw) wordt uw bestelling gratis bezorgd. We doen er alles aan om dit artikel zo spoedig mogelijk te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger. Zo kan de inhoud van de aanhangwagen in zijn geheel veilig en beschermd vervoerd worden. Zwart fijnmazig aanhangernet heeft een voelbaar stevige kwaliteit en kan vaak hergebruikt worden. Er wordt een elastiekkoord bijgeleverd waarmee je het net eenvoudig vastzet. Inzetbaar door zowel consumenten als bedrijven.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Aanhangernet zwart fijnmazig zwaar

Aanhangernet zwart fijnmazig zwaar

Aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger. Zo kan de inhoud van de aanhangwagen in zijn geheel veilig en beschermd vervoerd worden. Zwart fijnmazig aanhangernet heeft een voelbaar stevige kwaliteit en kan vaak hergebruikt worden. Er wordt een elastiekkoord bijgeleverd waarmee je het net eenvoudig vastzet. Inzetbaar door zowel consumenten als bedrijven.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


 Kies uw uitvoering van dit product
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr. Breedte
Lengte
Type
Kleur
Gramsgewicht
Prijs per
Prijs Bestellen
995101 2 m 3 m fijnmazig zwart 200gr/m² stuk

27,98

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Omschrijving Aanhangernet zwart fijnmazig zwaar

Aanhangernet is een afdekmiddel voor de inhoud van aanhangwagens. Het net voorkomt dat spullen die je vervoert in een aanhangwagen tijdens transport er uit kunnen vallen. Dit risico heeft er voor gezorgd dat het gebruik van een aanhangernet tegenwoordig verplicht is. Ons zwarte fijnmazige aanhangernet heeft een standaardmaat van 2 bij 3 meter. De extra dikke kwaliteit van 200 gr/m² HDPE plastic biedt uitstekende stevigheid en hoge scheurweerstand. Daarmee gaat dit afdeknet lang mee en is het vaak te hergebruiken.

Wat is het verschil tussen een fijnmazig en grofmazig aanhangernet?


Als je een aanhangwagennet wil kopen, heb je de keuze tussen de fijnmazige en grofmazige variant. De 'mazigheid' staat voor de maaswijdte. Dit is de afstand tussen de weefsels dat gezamenlijk het net vormt. Hoe grover de maas in het net, hoe groter de afstand tussen de draden is. Bij een zogeheten grofmazig aanhangernet zit er veel ruimte tussen de mazen waardoor er veel lucht, licht, vuil, regen en andere omstandigheden de ruimte krijgt om onder het net te komen. Dit kan de te transporteren goederen beïnvloeden. Bij een fijnmazig aanhangernet is de ruimte tussen de mazen heel klein. De fijnmazige netten zijn handiger bij producten die meer bescherming en minder buitenlucht mogen hebben.

Welke dingen kan ik vervoeren met een fijnmazig aanhangernet?


Dit zware fijnmazige net voor aanhangers kan ingezet worden voor verschillende toepassingen. Ze worden zowel door consumenten als door bedrijven gebruikt. Toch zie je de zware kwaliteit vaker bij professioneel gebruik. Dat komt omdat deze variant vaker hergebruikt kan worden. Dankzij de kleine maaswijdte van 1 bij 1 millimeter zal de materialen of goederen die je afdekt in de aanhanger er niet doorheen komen. Bovendien is dit net van voelbare zware kwaliteit en erg stevig. Dit afdeknet gebruik je op een aanhanger vol met objecten zoals meubels, kleinere materialen, bouwmiddelen, tuiniersspullen, en alles wat grof getransporteerd wordt. Ook goederen en producten, denk aan aarde, grind, houtsnippers, enzovoort is veilig onder dit fijne, stevige net.

Hoe gebruik ik een aanhangernet?


Bij het aanhangernet zwaar wordt een stevig elastiekkoord geleverd met een diameter van 6 millimeter. Rondom het gehele net zit er op elke 50 centimeter een aluminium ophangoog. Steek het rekbare elastiekkoord door de ogen rondom het gehele aanhangwagennet. Werp dan het aanhangernet over de volle aanhangwagen heen en zorg dat het net goed verdeeld wordt over de oppervlakte van de open aanhangerbak. Rek vervolgens het elastiek en maak deze vast aan de bevestigingshaken die op de zijkanten van de aanhanger zitten. De lading is nu veilig voor transport.

Specificaties Aanhangernet zwart fijnmazig zwaar

Materiaal gebreid HDPE monofilament net
Kleur zwart
Lengte 3 m
Breedte 2 m
Uitvoering met op elke 50 cm een messing bevestigingsoog van 18 mm (binnendiameter)
Type fijnmazig
Geschikt voor professioneel gebruik
Afwerking rondom gestikt met PE band en rondom doorgestoken met 6 mm elastiekkoord voor eenvoudige bevestiging
Gramsgewicht 200gr/m²
Extra 7% UV gestabiliseerd
Prijs per stuk
Maaswijdte 1 x 1 mm

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 704 reviews.