U-profiel hoekstukken

U-profiel hoekstukken klemmen zich vast om de hoeken van bijvoorbeeld deuren en tafelbladen. Zo zijn deze kwetsbare delen beschermd tijdens transport. Koop ze per stuk of voordelig per doos.

Nomapack U-profiel hoekstukken

De profielen zijn onder andere geschikt voor het beschermen van glas, spiegels, metalen platen, tafelbladen en verschillende geverfde oppervlaktes. De te beschermen hoek moet een minimale dikte hebben om het hoekstuk goed te laten klemmen. Meet dus van te voren goed op welke dikte de platen hebben die de bescherming krijgen. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar die qua dikte weinig speling hebben. Dit komt ten goede aan de beschermingswaarde maar heeft als nadeel dat als de maat wat afwijkt, het hoekstuk niet meer past. Maar als het hoekstuk goed bevestigd is, klemt het vanzelf en biedt het de hoeken van platen of bladen uitstekende bescherming. Ieder Nomapack U-profiel wordt gemaakt van duurzame grondstoffen, is flexibel genoeg om zich aan verschillende vormen aan te passen, en 

Goede bescherming van hoeken

Deze Nomapack U-profielen zijn gemaakt van polyethyleenschuim. Het is stug maar zeer stevig materiaal. Dit is ontwikkeld voor de bescherming van producten, zoals meubels, auto-onderdelen en autoruiten, badkuipen en deuren. Daarnaast zijn de profielen niet gevoelig voor slijtage, vocht en verschillen in temperatuur. Ze gaan lang mee en zijn na veel gebruik meestal nog steeds herbruikbaar.

Bekijk ons assortiment schuimprofiel hoekstukken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.