Verhuismaterialen

Verhuismaterialen helpen verhuizingen schadevrije te houden. Van beschermingsmaterialen tot meubeltransporters, zowel bedrijven als consumenten kunnen in onze webwinkel alles vinden voor een zorgeloze verhuizing.

Inpakken

De voorbereiding van een verhuizing begint met het inpakken van de spullen. Hier kunnen het beste verhuisdozen voor gebruikt worden. Dit zijn sterke, ruime, opstapelbare en zelfsluitende dozen met handgrepen aan de zijkanten. Alle spullen die niet los van A naar B verhuisd kunnen worden en in dozen passen, stop je hier in. Met verpakkingstape kun je spullen bundelen of dozen dichtplakken. Grote meubels worden in tact of gedemonteerd vervoerd. Het is verstandig om spullen vóór het inpakken een beschermlaag te geven om de kans op schade te voorkomen.

Beschermen

Door de juiste bescherming toe te passen is de kans groter dat de spullen zonder schade overkomen. Denk aan breekbaar servies. Geef losse borden, glazen enzovoort een beschermlaag door ze eerst in te pakken met oude kranten of inpakpapier voordat ze in een doos gaan. Maar ook meubels zijn gebaat bij bescherming in de verhuiswagen. Ze kunnen gaan schuiven of tegen een ander meubel rusten wat schade veroorzaakt. Simpele verhuismaterialen kunnen oplossing bieden. Afhankelijk van de grootte van de meubels kun je deze inpakken met noppenfolie of schuimfolie. Een verhuisdeken leg je op de ondergrond van de verhuiswagen om krassen door schuiven te voorkomen. Of je legt een deken tussen de meubels als zachte tussenlaag. Een tafelblad of bureaurand bescherm je door hoek- en randbescherming zoals een schuimprofiel aan te brengen. De hoekpunten zijn het meest kwetsbaar.

Transporteren

Naast bij het sjouwen van de spullen, is het transport de grootste kans op schade. In de verhuiswagen kan ongewenste schade ontstaan door het nemen van bochten, drempels, optrekken en remmen. De lading verschuift en kan tegen andere ladingonderdelen komen. Noppenfolie, schuimfolie, verhuisdekens en andere soorten tussenlagen voorkomen deze schade zoveel mogelijk. Schuiven, schokken en stoten worden opgevangen. Bij aankomst op de nieuwe locatie is de volgende taak om de spullen het pand in te krijgen. Om het sjouwwerk wat te verlichten kun je meubeltransporters of meubelhondjes gebruiken. Dit is een trouwe vierwieler, met oppervlakte dat het gewicht gedeeltelijk voor je draagt.

Opslaan

Bij tijdelijke verhuizingen of samenwonen komen er misschien spullen in een opslag te staan vanwege een overcompleet huishouden of spullen die je tijdelijk niet kwijt kunt. Bij de opslag van spullen in een ruimte krijg je te maken met stof en vuilvorming. Voorkom schade door gebruik te maken van opslagdekens of meubelhoezen. Je dekt spullen er mee af zodat stof en vuil geen kans krijgt om er op te komen.

Heb je nog vragen over verhuismaterialen of ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en hebben altijd een oplossing op maat.

Bekijk ons assortiment verhuismaterialen

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.