Beschermingsmateriaal

Goederen en producten bescherm je met het juiste beschermingsmateriaal. Voorkom schade bij verzendingen, transport en verhuizingen. Bekijk hieronder ons assortiment met diverse soorten bescherming van verschillende materialen, in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

Beschermingsmateriaal voor alle producten

Het beschermen van producten is een van de belangrijkste dingen binnen de verpakkingsindustrie. Producten moeten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen in een stevige verpakking. Een goed verpakt product voorkomt niet alleen schade, maar wekt ook vertrouwen bij je klanten. Het beschermingsmateriaal heeft de functie van bescherming van producten en zijn tegelijkertijd het visitekaartje van jouw product en bedrijf. De verpakking is immers het eerste waar het oog van de klant op valt. Een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Goede bescherming is daarom vaak een slimme investering. Een juiste productkeuze voor de bescherming van jouw producten is van essentieel belang. Wij bieden verschillende soorten beschermingsmaterialen aan. Voorbeelden van beschermingsmateriaal zijn noppenfolie, schuimfolie, schuimprofielen, hoekprofielen, golfkarton en buisnet. 

Heb je nog vragen over welk type materiaal bij jouw toepassing past? Neem dan contact op met ons deskundige team voor persoonlijke advies.

Bekijk hier ons assortiment beschermingsmateriaal

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1924 reviews.