Noppenfolie met schuim

Noppenfolie met schuimfolie is gelamineerd en zorgt voor een extra zorgvuldige bescherming. De combinatie van het noppenfolie met het schuimfolie maakt dat er op het product zelf geen afdruk wordt achtergelaten van de noppen. Deze noppenfolie is daarom ideaal voor net gelakte, gespoten of geverfde producten. Meubelmakers gebruiken noppenfolie gelamineerd met schuimfolie bijvoorbeeld om tafelbladen of meubels te beschermen. Ook in de kunstwereld is dit product erg handig, bijvoorbeeld bij het vervoeren van schilderijen en andere kunst.

Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie

Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie is een combinatie van noppenfolie en schuimfolie. De combinatie van noppenfolie met het schuimfolie is uitermate geschikt voor het verpakken van pas gelakte, gespoten of geverfde goederen. De noppen zorgen aan de buitenzijde voor de bescherming van uw product. Het schuimfoam, dat meestal tegen het te beschermen product wordt aangebracht, zorget ervoor dat de noppen geen afdrukken achterlaten op uw goederen.

Toepassing noppenfolie gelamineerd met schuimfolie

Deze noppenfolie gelamineerd met schuimfolie is voor een extra zorgvuldige bescherming. De combinatie van het noppenfolie met het schuimfolie, maakt dat er op het product zelf geen afdruk wordt achtergelaten van de noppen. Deze noppenfolie is daarom ideaal voor net gelakte, gespoten of geverfde producten. Meubelmakers gebruiken noppenfolie gelamineerd met schuimfolie bijvoorbeeld om tafelbladen of meubels te beschermen. Ook in de kunstwereld is dit product erg handig, bijvoorbeeld bij het vervoeren van schilderijen en andere kunst.

Bespaar op arbeidskosten en -tijd

Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie is erg prettig in het gebruik. Het is niet meer nodig om eerst schuimfolie te gebruiken en daarna noppenfolie. Met noppenfolie gelamineerd met schuimfolie, hoeft u maar één soort beschermingsmateriaal te gebruiken. Hierdoor bespaart u arbeidstijd en daardoor ook arbeidskosten. Een voordelige keuze!

Bekijk hier ons complete assortiment noppenfolie met schuim

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1575 reviews.