Noppenfolie met schuim

Noppenfolie met schuimfolie is gelamineerd en zorgt voor een extra zorgvuldige bescherming. De combinatie van het noppenfolie met het schuimfolie maakt dat er op het product zelf geen afdruk wordt achtergelaten van de noppen. Deze schuim noppenfolie is daarom ideaal voor net gelakte, gespoten of geverfde producten. Denk hierbij aan tafelbladen, meubels, schilderijen en kunst.

Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie

Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie is een combinatie van noppenfolie en schuimfolie. De combinatie van noppenfolie met het schuimfolie is uitermate geschikt voor het verpakken van pas gelakte, gespoten of geverfde goederen. De noppen zorgen aan de buitenzijde voor de bescherming van het product. Het schuimfoam, dat tegen het te beschermen product wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de noppen geen afdrukken achterlaten op de goederen.

Toepassing noppenfolie gelamineerd met schuimfolie

Dubbel gelamineerd noppenfolie met schuimfolie is voor een extra zorgvuldige bescherming. De combinatie van het noppenfolie met het schuimfolie, maakt dat er op het product zelf geen afdruk wordt achtergelaten van de noppen. Deze noppenfolie is daarom ideaal voor net gelakte, gespoten of geverfde producten. Meubelmakers gebruiken noppenfolie gelamineerd met schuimfolie bijvoorbeeld om tafelbladen of meubels te beschermen. Ook in de kunstwereld is dit product erg handig, bijvoorbeeld bij het vervoeren van schilderijen en andere kunst. Dubbel gelamineerd noppenfolie is zacht genoeg om kwetsbare producten aan de binnenkant te beschermen terwijl de laag aan de buitenkant bescherming biedt tegen stootschade. 

Bespaar op arbeidskosten en -tijd

Noppenfolie gelamineerd met schuimfolie is erg prettig in het gebruik. Het is niet meer nodig om eerst schuimfolie te gebruiken en daarna noppenfolie. Met noppenfolie gelamineerd met schuimfolie, hoef je maar één soort beschermingsmateriaal te gebruiken. Hierdoor bespaar je arbeidstijd en daardoor ook arbeidskosten. Een voordelige keuze!

Bekijk hier ons complete assortiment noppenfolie met schuim

Is dit product toch niet wat je zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment noppenfolie.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14208 reviews.