Duurzame verpakkingen

Duurzaamheid is transparantie

Vendrig Packaging is distributeur van PurA Stretch. PurA Stretch is een merk wikkelfolie dat 100% transparantie biedt voor een eerlijke prijs en onderscheidt zich door te garanderen dat kopers geleverd krijgen waarvoor betaald wordt. Gebruikers van wikkelfolie krijgen niet altijd de lengte en dikte geleverd die men beloofd, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding niet meer klopt. Naast dat PurA Stretch transparant is in wat er geleverd wordt, zijn ze ook duurzamer dan andere leveranciers. Daarom leveren wij precies wat wij vermelden, doe je langer met een rol wikkelfolie en hoeft er minder getransporteerd te worden.

Logisch en bio-afbreekbaar

Producten zoals 100% biologisch afbreekbare Flo Pak chips worden vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen zoals mais en aardappelzetmeel en zijn daarmee een milieuvriendelijke keus. De chips zijn wateroplosbaar en worden volledig afgebroken. Dit resulteert in minder afval en een lagere druk op het milieu. Tevens bieden wij bio-afbreekbare plastic luchtkussen zakjes aan. Deze bio-based zakjes bevatten geen zware metalen en heeft een inkt op waterbasis. Het product is 100% recyclebaar en bevat een bio-additief dat de afbreekbaarheid versnelt. Deze zakjes zijn een milieubewuste keuze. De zakjes worden kant en klaar geleverd waardoor er geen apparaten aan te pas moeten komen. Tevens zijn deze luchtkussen zakjes OK Compost gecertificeerd.

Bio based en duurzame verpakkingsmaterialen

Ons assortiment is constant in ontwikkeling en verschuift steeds meer naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Dit is goed voor mens en milieu. Bio based verpakkingsmaterialen worden namelijk vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen zoals suikerriet, bietsuiker en maïs. De uitstoot door het werken met deze grondstoffen is Co2 neutraal. Onze verpakkingsmaterialen die bio based zijn komen met een "I am green" logo en stralen uit dat het materiaal is ontwikkeld met respect voor de natuur. Als alle producten gemaakt zouden zijn van bio based materiaal dan is de impact op de Co2 uitstoot ongekend groot. Dit is voor ons een mooie stip op de horizon om te bereiken.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1195 reviews.