Biobased plastic draagtassen

Biobased plastic draagtassen

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd.

Verzendkosten en levertijd

Deze biobased plastic tassen bestaan voor minimaal 85% uit suikerriet en dragen het I'm Green logo. Dankzij de natuurlijke herkomst van de grondstoffen is het gebruik van deze tasjes een milieuvriendelijke keuze. Biobased plastic tassen kopen in plaats van tassen gemaakt van volledig fossiele grondstoffen draagt bij aan een duurzamere economie.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Biobased plastic draagtassen

Biobased plastic draagtassen

Deze biobased plastic tassen bestaan voor minimaal 85% uit suikerriet en dragen het I'm Green logo. Dankzij de natuurlijke herkomst van de grondstoffen is het gebruik van deze tasjes een milieuvriendelijke keuze. Biobased plastic tassen kopen in plaats van tassen gemaakt van volledig fossiele grondstoffen draagt bij aan een duurzamere economie.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Biobased plastic draagtassen
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Materiaal
Breedte
Lengte
Dikte
Uitvoering
Prijs per
Per
1
Per
4
Per
10
Per
20
Per
40
Per
100+
Bestellen
192104 biobased 37 cm 44 cm 50 my 2 x 4 cm bodemvouw met gestanst handvat 25 stuks

7,95

1 eenheden kopen

4,95

4 eenheden kopen

3,95

10 eenheden kopen

2,95

20 eenheden kopen

2,75

40 eenheden kopen

2,49

100 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Uitvoering en hoeveelheid Biobased plastic draagtassen

Uitvoering 1 van 1
Biobased plastic draagtassen: #192104
Materiaal: biobased Breedte: 37 cm Lengte: 44 cm Dikte: 50 my Uitvoering: 2 x 4 cm bodemvouw met gestanst handvat Prijs per: 25 stuks
Staffelkortingen
1 à € 7,95 excl. btw
€ 9,62 incl. btw
4 à € 4,95 excl. btw
€ 5,99 incl. btw -37.74 %
10 à € 3,95 excl. btw
€ 4,78 incl. btw -50.31 %
20 à € 2,95 excl. btw
€ 3,57 incl. btw -62.89 %
40 à € 2,75 excl. btw
€ 3,33 incl. btw -65.41 %
100 à € 2,49 excl. btw
€ 3,01 incl. btw -68.68 %
Andere hoeveelheid

Totaalprijs:
Jouw korting:

Omschrijving Biobased plastic draagtassen

Stel je voor: de kwaliteit van plastic tassen zoals we ze kennen, maar dan milieuvriendelijk en duurzaam. Dat zijn deze biobased plastic draagtassen. Doordat de tas hoofdzakelijk gemaakt is van de suikers uit suikerriet, is er veel minder aardolie nodig bij de productie. Suikerriet is een hernieuwbare grondstof. Dit betekent dat het opnieuw kan groeien om nieuwe grondstoffen uit te halen. Dit is anders dan bij plastic tassen gemaakt van aardolie. Deze grondstof komt uit een bron die naar verloop van tijd uitput. Naast dat de biobased plastic tasjes een milieuvriendelijke aard hebben, zijn ze ook erg praktisch. Ze zijn geschikt om de plastic draagtassen volledig te vervangen zonder kwaliteitsverlies. Je kunt ze voor vele toepassingen gebruiken. Gebruik ze bijvoorbeeld in een winkel om producten in te stoppen om mee te geven aan klanten. Of als tasje voor een goodie bag. De afmetingen zijn 37 bij 44 cm met een bodemvouw van 4 cm en elke tas heeft een zijlas. De dikte is 50 my. Deze gegevens maakt de tas een stevige plastic tas in een veelgebruikte afmeting. De groene opdruk bevat het I'm Green logo, een suikerrietplant en een korte tekst waarmee de tas uitlegt op welke manier hij duurzaam is. De klanten zullen door de opvallende I'm Green opdruk zien dat je als winkelier of ondernemer een bewuste keuze maakt en bijdraagt aan het milieu. Dit kan in jouw voordeel liggen omdat de belangen van een duurzame wereld bij iedereen liggen. Linksom of rechtsom zul je beloond worden voor deze keuze. Misschien is dit aanleiding voor klanten om meer bij jou te kopen of jouw naamsbekendheid stijgt door positieve mond tot mond reclame.

Wat maakt deze biobased plastic tasjes duurzaam?

De biobased draagtassen zijn voor minimaal 85% gemaakt van suikerriet. Hieruit worden de suikers gehaald die worden omgezet tot een bio grondstof. Deze Green PE, ook wel groene polyethyleen, wordt dan gebruikt voor het produceren van de tasjes. Onze biobased draagtassen zijn gecertificeerd met het ASTM 6866 certificaat. Dit garandeert dat het product uit minimaal 85% biobased materiaal bestaat. Het overige gedeelte plastic is gemaakt van traditioneel LDPE-plastic. Het I'm Green logo is een herkenbare uiting waarmee de buitenwereld de duurzaamheid van het product kan herkennen. Het straalt uit dat het tasje "groen" is. Je kunt deze tassen niet vergelijken met biologisch afbreekbare tasjes. Onze bio plastic tassen zijn feitelijk gemaakt van plastic maar afkomstig van een duurzame bron. Daarom moeten deze tasjes bij het plastic afval gescheiden te worden om volledig gerecycled te kunnen worden.

Wat zijn de voordelen van biobased plastic tassen?

PLUS Milieuvriendelijke plastic tassen
PLUS Opvallende opdruk met het I'm Green logo dat duurzaamheid uitstraalt
PLUS Past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen
PLUS Kan 100% gerecycled worden door gewoon bij het plastic afval weg te gooien

I AM GREEN Verpakking bij plastic afval

Specificaties Biobased plastic draagtassen

Materiaalminimaal 85% bioplastic (suikerriet), overige gedeelte regulier LDPE
Kleurwit met groene bedrukking "I'm Green"
Uitvoeringbodemvouw met zijlas en versterkt gestanst handvat
Recyclebaarja
Prijs per25 stuks
Artikelvolle doos 500 stuks (20x 25 stuks)
CertificaatDIN Certco biobased 85%

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2553 reviews.