Plastic hoezen

Wilt u plastic hoezen kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. U kunt met plastic hoezen uw meubels en andere goederen beschermen tijdens het transport of opslag. Vendrig Packaging heeft een breed assortiment aan plastic hoezen voor u op voorraad. Mocht u vragen hebben over onze plastic hoezen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bescherm uw kleding, meubels en andere grote voorwerpen of producten, tegen stof, vuil en vocht met de plastic hoezen van Vendrig Packaging. Deze worden op rol geleverd en zijn al leverbaar vanaf 50 stuks. U kunt bij ons ook plastic hoezen op maat laten maken of laten bedrukken.

Plastic hoezen voor meubels

Wanneer u gaat verhuizen moeten uw meubels verplaatst, getransporteerd en eventueel voor een tijdje worden gestald op een locatie. Uw meubelstukken zijn op dat moment onderhevig aan stof, vuil of vocht. Voorkomen is beter dan genezen. Door een simpele maar stevige bescherming, zoals een plastic hoes, voorkomt u narigheid achteraf.

Plastic hoezen voor meubels zijn er in diverse maten. Plastic hoezen voor stoelen hebben weer een andere afmeting dan de hoezen voor bankstellen. Bij Vendrig Packaging verkopen wij plastic hoezen voor diverse meubels, zoals piano’s, eetkamerstoelen, bankstellen en archiefkasten. De hoezen zijn voorzien van een goede afscheurperforatie, waardoor deze gemakkelijk af te scheuren zijn.  

Plastic hoezen voor matrassen

De plastic hoezen voor matrassen beschermen uw matras tijdens de opslag of transport. Deze hoezen hebben een dikte van 80 my, waardoor ze extra stevig zijn. De hoezen voor matrassen worden voornamelijk gebruikt door producenten van matrassen, beddenspecialzaken, in de medische sector en tijdens verhuizingen 

Plastic hoezen voor kleding

Plastic hoezen voor kleding zijn ideaal wanneer u uw kleding wilt beschermen tegen stof of vuil. Deze hoezen worden veel gebruikt door wasserettes, stomerijen en kledingproducten.

De hoezen voor kleding van Vendrig Packaging zijn gemaakt van HDPE materiaal. Door het gebruik van deze sterke PE folie kunnen de hoezen extra dun worden geproduceerd. Hiermee kunnen kosten worden bespaard en tegelijkertijd wordt het milieu zoveel mogelijk bespaard.

Het is vrij eenvoudig om een kledinghanger door de folie heen te prikken. Dankzij de lengte van 175 cm zijn de plastic hoezen voor bijna elk kledingstuk te gebruiken.

Voordelen plastic hoezen

Plastic hoezen hebben veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

  • Biedt optimale bescherming tegen stof, vuil, vocht en krassen.
  • De plastic hoezen zijn licht van gewicht.
  • De hoezen zijn transparant, waardoor u uw meubelstukken nog goed zichtbaar ziet.
  • De hoezen zijn voordelig in aanschaf.
  • Leverbaar in diverse lengtes en dikten. 
Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.