Plastic hoezen

Wil je plastic hoezen kopen? Hoezen van plastic worden gebruikt om meubels en andere goederen te beschermen tijdens het transport of opslag. Plastic is sterk en houdt vuil en water tegen. Bekijk op deze pagina alle formaten en de hoes toebehoren.

Plastic hoes voor extra bescherming

Bescherm kleding, meubels en andere grote voorwerpen of producten, tegen stof, vuil en vocht met onze plastic hoezen. Deze worden op rol geleverd en zijn al leverbaar vanaf 50 stuks. Je kunt ze bij ons ook op maat laten maken of laten bedrukken.

Plastic hoezen voor meubels

Wanneer je gaat verhuizen moeten meubels verplaatst, getransporteerd en eventueel voor een tijdje worden gestald op een locatie. Deze meubelstukken worden op dat moment blootgesteld aan stof, vuil of vocht. Voorkomen is beter dan genezen. Door een simpele maar stevige bescherming, zoals een plastic hoes, voorkom je narigheid achteraf.

Plastic hoezen voor meubels zijn er in diverse maten. Plastic hoezen voor stoelen hebben weer een andere afmeting dan de hoezen voor bankstellen. Plastic hoezen kopen kan bij ons voor diverse meubels, zoals piano’s, eetkamerstoelen, bankstellen en archiefkasten. De hoezen zijn voorzien van een goede afscheurperforatie, waardoor deze gemakkelijk af te scheuren zijn.  

Plastic hoezen voor matrassen

De plastic hoezen voor matrassen beschermen je matras tijdens de opslag of transport. Deze hoezen hebben een dikte van 80 my, waardoor ze extra stevig zijn. De hoezen voor matrassen worden voornamelijk gebruikt door producenten van matrassen, beddenspecialzaken, in de medische sector en tijdens verhuizingen. Ze zijn op maat gemaakt voor de standaard afmetingen van een matras.

Plastic hoezen voor kleding

Plastic hoezen voor kleding zijn ideaal wanneer je kleding wil beschermen tegen stof of vuil. Deze hoezen worden veel gebruikt door wasserettes, stomerijen en kledingproducten.

Onze hoezen voor kleding zijn gemaakt van HDPE materiaal. Door het gebruik van deze sterke PE folie kunnen de hoezen extra dun worden geproduceerd. Hiermee kunnen kosten worden bespaard en tegelijkertijd wordt het milieu minder belast.

Het is vrij eenvoudig om een kledinghanger door de folie heen te prikken. Dankzij de lengte van 175 cm zijn ze voor bijna elk kledingstuk te gebruiken.

Voordelen plastic hoezen

Plastic hoezen kopen heeft de volgende voordelen:

  • Het biedt optimale bescherming tegen stof, vuil, vocht en krassen;
  • Plastic is licht van gewicht;
  • Ze zijn transparant, waardoor het ingepakte object goed zichtbaar blijft;
  • De hoezen zijn voordelig in aanschaf;
  • Ze zijn uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen, lengtes en diktes.

Bekijk hier ons assortiment plastic hoezenVendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4590 reviews.