Papier op rol

Papier op rol is ideaal als je vele meters papier nodig hebt. Gebruik het als verpakking, opvulmateriaal of beschermingsmateriaal. Kies hieronder uit verschillende soorten voor diverse toepassingen.

Papier voor de winkelier

Papier voor webshops en producentenHeb je een eigen winkel? Dan kan papier op rol jou op verschillende manieren van dienst zijn. Neem bijvoorbeeld kraftpapier op rol als inpakpapier voor producten die klanten kopen. Hiermee krijgen ze een goede beschermlaag en ziet het er professioneel uit. Met behulp van een rolhouder kan een rol papier op of boven de inpaktafel worden geplaatst zodat klanten producten zelf kunnen inpakken. Op kraftpapier op rol zitten vele meters papier waar je lang mee kunt doen. In tegenstelling tot ander inpakmateriaal zoals plastic, heeft papier een natuurlijke uitstraling en is het recyclebaar. Het is eenvoudig te doseren en op maat te scheuren, knippen of snijden. Zo wordt er nooit teveel materiaal gebruikt en sluit het papier altijd aan op het product dat ingepakt wordt. Eetspeciaalzaken en -gelegenheden zoals viszaken, afhaaltenten en foodcorners maken gebruik van ersatz papier op rol om vochtige en vette producten mee te geven aan klanten. Denk hierbij aan vis en snacks.

Webshops en producenten maken gebruik van papier op rol als opvulmateriaal. Hier is een sterke en stroeve rol opvulpapier voor nodig. Papier is zeer geschikt als opvulmateriaal dankzij het grote volume dat het kan behalen met relatief weinig materiaal. Op één rol zit maar liefst 450 meter aan strak opgerold papier. Het opvulvolume is 70 keer zo groot als het uitgangsvolume. Dat bespaart in vergelijking met andere opvulmaterialen veel ruimte. Stop dit papier samen met het te verzenden product in de verzenddoos en het product is beschermd tegen stoten en schudden tijdens transport. Producenten en fabrikanten van producten kunnen papier op rol gebruiken. Neem maskeerpapier waarmee een product kan worden ingepakt om bepaalde stukken af te plakken tijdens spuitwerk. Ook oliepapier wordt gebruikt door producenten. Dit is speciaal olie-, vet- en waterafstotend en wordt gebruikt in de metaalbewerking en meubelindustrie en autoindustrie. Ook poetspapier wordt hier gebruikt om olie en vuil te verwijderen.

Papier handig voor bij het klussen

Voor klusbedrijven en doe-het-zelf klussers is papier een handig en goedkoop materiaal. Neem maskeerpapier waarmee wanden en vloeren kunnen worden afgedekt. Zo wordt schade dat door verf of ander materiaal kan ontstaan zo veel mogelijk vermeden. Rollen poetspapier zijn handig om binnen handbereik te hebben. Dit is flexibel papier op rol waarmee snel een verfcorrectie of vuil kan worden weggeveegd. Zo hoef je dit niet met je handen te doen.

Papier dat je op kantoor gebruikt

Papier op rol dat wordt gebruikt op kantoor is toiletpapier. Wat niet op rol zit maar wel op een kantoor thuishoort is printpapier. Beide papiersoorten ga je missen als ze op zijn. Zorg dus dat je ze altijd op voorraad hebt. 

Tekenpapier op rol

Je kunt erzats of kraftpapier ook uitstekend gebruiken als grote rol tekenpapier. Handig als je wilt knutselen met de kinderen op de basisschool of wanneer je thuis graag zelf knutselt, met of zonder kinderen. Een rol tekenpapier kun je op rol kopen tot ongeveer 1 meter breed. 

Bekijk ons assortiment papier op rol

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.