Golfkarton

Wil je golfkarton kopen? Golfkarton bestaat uit een laag dun karton met daarop een s-vormig gegolfde laag papier. Het geheel is sterk en flexibel en wordt gebruikt voor het inpakken en beschermen van kwetsbare goederen. In ons assortiment vind je diverse afmetingen direct op voorraad. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Waar bestaat golfkarton uit?

Golfkarton is in de verpakkingsindustrie een veelgebruikt celstofproduct. Het materiaal bestaat tenminste uit twee lagen dun karton. De eerste laag is vlakpapier, dit is de dekbaan. Meestal is dit bruin of wit van kleur. De tweede laag is een s-vorming gegolfde laag papier. De twee lagen zijn op elkaar geplakt met lijm. Het geheel is licht van gewicht en relatief sterk. Hierdoor zal het niet snel scheuren.

Golfkarton benodigdheden

De juiste hulpmiddelen maken het verpakken van producten met golfkarton heel gemakkelijk. Om een rol soepel af te rollen vind je in ons assortiment een speciale rolhouder. Hier wordt de rol karton op geplaatst waardoor de gewenste lengte soepel af te rollen is. Zodra de juiste maat is afgerold, snijd je het karton af met een mesje. Ander hulpmiddelen voor het verpakken op de juiste wijze zijn verschillende soorten tape voor karton en mesjes om mee te snijden.

Knutselen met golfkarton

Golfkarton leent zich ook uitstekend om mee te knutselen. Dit maakt het materiaal naast voor bedrijven, ook geschikt voor kinderen en creatieve mensen. Je kunt er van alles mee ontwerpen. Denk aan schilderijtjes, kaarten, kunstwerken of Sinterklaas surprises. Knutselen met golfkarton is een leuke en goedkope hobby en met een beetje oefening maak je er de mooiste dingen mee!

Bekijk hier alle formaten golfkarton op rol in ons assortiment

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.