Golfkarton

Wilt u golfkarton kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Golfkarton beschermt tegen schokken en krassen en wordt voornamelijk gebruikt als beschermingsmateriaal bij transport van tastbare producten. Heeft u vragen over golfkarton? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Waar bestaat golfkarton uit?

Golfkarton is in de verpakkingsindustrie een veelgebruikt celstofproduct. Het is licht en relatief sterk in gebruik. Het zal niet snel scheuren, dus het is een ideaal materiaal om te gebruiken voor het verpakken van uw producten. Het golfkarton bestaat tenminste uit twee lagen: 1 laag bestaat uit vlakpapier, dit is de dekbaan. Meestal is dit bruin of wit van kleur.  De tweede laag is een s-vorming gegolfde laag papier.

Waar wordt golfkarton voor gebruikt?

Golfkarton is flexibel in gebruik en kan hierdoor eenvoudig rondom elk product gewikkeld worden. Wanneer uw bedrijf producten verkoopt die fragiel of tastbaar zijn dan is het van belang dat u goed verpakkingsmateriaal gebruikt waarmee u schade aan uw producten voorkomt. Het inwikkelen en verpakken van uw producten met golfkarton is hiervoor de ideale oplossing. Doordat golfkarton een s-vormige gegolfde laag papier heeft worden schokken gedempt wat breuken en schade aan de producten moet voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat golfkarton een goedkoop verpakkingsmateriaal is en dus veel gebruikt door bedrijven.

Vendrig Packaging verkoopt golfkarton op rol. Het golfkarton op rol wordt verkocht met een lengte van 70 meter. Wij hebben ze in verschillende uitvoeringen waardoor er voor elk bedrijf een gewenste is. Vendrig Packaging is uw golfkarton leveranier.

Golfkarton benodigdheden

Om golfkarton makkelijk af te rollen voor het verpakken van uw producten, verkoopt Vendrig Packaging ook benodigdheden om het u gemakkelijk te maken. Wij verkopen een rolhouder voor golfkarton op rol. Hiermee plaatst u de rol op de rolhouder waardoor de desgewenste lengte gemakkelijk af te rollen is. Ook verkopen wij tape waarmee u het golfkarton kunt afplakken.

Knutselen met golfkarton

Niet alleen voor bedrijven is golfkarton goed bruikbaar. Ook kinderen en creatieve mensen maken veel gebruik van golfkarton. U kunt er allerlei leuke en creatieve ideeën mee ontwerpen. U kunt hierbij denken aan mooie schilderijtjes, het maken van kaarten of een kunstwerk knippen uit golfkarton. Via diverse websites kunt u ideeën opdoen wat voor u allemaal kunt ontwerpen met golfkarton. 

Voordelen golfkarton

Golfkarton kent veel voordelen als verpakkingsmateriaal. Hierbij de voordelen op een rij:

  •        Het is goedkoop, waardoor het een veelgebruikt materiaal is.
  •        Het is flexibel, maar tegelijkertijd biedt het veel stevigheid.
  •        Het beschermt tegen schrokken en stoten.
  •        Het is licht van materiaal.
  •        Het golfkarton is milieuvriendelijk, omdat het recyclebaar materiaal is. 

Bekijk hier alle formaten golfkarton op rol in ons assortiment

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1652 reviews.