Papieren zakken / papieren zakjes

Wilt u papieren zakken bestellen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Papieren zakken zijn optimaal te gebruiken voor het verpakken van voedsel. Van oudsher worden de papieren zakken ook suikerzakken en meelzakken genoemd. Heeft u vragen omtrent papieren zakjes. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Papieren zakjes

Bij Vendrig packaging is een ruime keus als het gaat om papieren zakjes. De bruine papieren zakken hebben door de kleur een nostalgische uitstraling.  Deze zakken zijn ook in het wit verkrijgbaar.

Wanneer u een diervoederzaak heeft of een snoepwinkel zijn de papieren zakken met een blokbodem de meest ideale uitkomst. Dit omdat u de zakken rechtop in het schap kunt zetten. De meeste papieren zakjes bij Vendrig Packaging zijn van een dubbele laag papier gemaakt wat de stevigheid en veiligheid van uw producten garandeert.

Voordelen van papieren zakken

Papieren zakken brengen vele voordelen met zich mee.

  • Licht van gewicht
  • Geschikt voor zowel voedingsmiddelen als non-food
  • Nostalgische uitstraling
  • Mogelijkheid tot bedrukken

Papieren zakken bedrukken

Wilt u papieren zakken bedrukken? Dat is mogelijk bij Vendrig Packaging, neem contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

Papieren zakken voor groente en fruit

Wanneer u een groenteboer bent zijn de papieren zakken van Vendrig Packaging de ideale oplossing. Wij hebben een breed assortiment, waarmee u alle groente- en fruitsoorten kunt verpakken.

Denk bijvoorbeeld eens aan kersen of aardbeien die u kunt verpakken met onze papieren fruitzakken. Deze papieren zakken voor fruit zijn verkrijgbaar in 1-ponds en een 2-ponds uitvoering. Zo heeft u ook nog een keuze uit gewicht.

De grote papieren blokbodemzakken kunt u in dit geval gebruiken voor fruitsoorten, zoals bananen en appels. De kleine papieren fruitzakken zijn optimaal voor aardbeien of kersen en worden ook wel kersenzakken genoemd.

Kortom voor alle groente en fruitsoorten zijn er bij Vendrig Packaging papieren zakjes beschikbaar. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunnen wij u adviseren.

Papieren zakken voor agrariërs

Verbouwt u landbouwproducten? Dan zijn onze papieren zakken uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verpakken van bloembollen.

Maar ook voor agrariërs op kleine schaal zijn onze papieren zakken uitstekend te gebruiken. Wanneer u een eigen moestuin heeft, neemt u regelmatig groente en fruit mee vanuit uw moestuin. Het is dan hygiënisch en verstandig om de producten die u meeneemt te verpakken in papieren zakjes, zodat alles netjes gescheiden blijft. 

Dus bloembollen en groente en fruit vanuit de moestuin kan allemaal worden verpakt in de zakjes van Vendrig Packaging.

Papieren draagtassen

Papieren zakken met een draagfunctie zijn de uitkomst wanneer u een fysieke winkel heeft.  Denk hierbij aan kledingwinkels.

Sinds 1 januari 2016 zijn gratis plastic tassen niet meer toegestaan in winkels. Het doel hiervan is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan. Dit betekent dat winkels geld moeten vragen voor een plastic tas, wat vaak tot ergernis leidt. Papieren zakken met een draagfunctie zijn hiervoor de oplossing voor uw winkel.

De papieren zakken kunt u wel gratis aan uw klanten aanbieden en zo kunt u toch in een stukje service blijven voorzien als het gaat om het aanbieden van een gratis draagtas.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 751 reviews.