Papieren zakken / papieren zakjes

Wil je papieren zakken bestellen? Dan ben je aan het juiste adres. Papieren zakken zijn zeer geschikt om te gebruiken voor het verpakken van voedsel, voedingsmiddelen, onderdelen, kleding en nog veel meer. Van oudsher worden de papieren zakken ook suikerzakken en meelzakken genoemd. Heb je nog vragen over onze papieren zakjes? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Papieren zakjes groothandel

Wij zijn Vendrig Packaging, jouw papieren zakjes groothandel. In ons grote assortiment vind je veel soorten papieren zakken en zakjes. Bij ons kun jij papieren zakjes kopen die precies aansluiten bij jouw winkel- en bedrijfsdoelstellingen. Als je op zoek bent naar een papieren zakken groothandel, dan kun je bij ons terecht voor al jouw wensen rondom papieren zakken kopen en papieren zakjes bestellen.

Papieren zakjes

Wil je gemakkelijk en snel kleine papieren zakjes bestellen? In onze webshop is er een ruime keus als het gaat om papieren zakjes. De bruine papieren zakken en bruine papieren zakjes hebben door de kleur een nostalgische uitstraling. Deze zakjes zijn ook in het wit verkrijgbaar. Witte papieren zakjes en bruine papieren zakjes zijn gemaakt van hetzelfde natuurlijke materiaal.

Papieren zakken

Grotere papieren zakken kopen? In ons assortiment kun je vele soorten papieren zakken bestellen. Bijvoorbeeld papieren zakken met zijvouw. Deze zijn ideaal om producten in te verpakken om mee te geven aan klanten. Zakken zijn verkrijgbaar in het wit en bruin. Witte papieren zakken en bruine papieren zakken hebben dezelfde eigenschappen, alleen de kleur is anders.

Blokbodemzakken

Ben je de eigenaar van, of werkzaam bij een diervoederzaak of snoepwinkel? Dan zijn de papieren zakken met een blokbodem de meest ideale uitkomst. Dit is omdat de zakken rechtop in het schap kunt zetten. De meeste papieren zakjes in ons assortiment hebben een dubbele laag papier, dat de stevigheid en veiligheid van producten garandeert.

Voordelen van papieren zakken

Papieren zakken brengen vele voordelen met zich mee.

  • Licht van gewicht
  • Geschikt voor zowel voedingsmiddelen als non-food
  • Nostalgische uitstraling
  • Beter voor het milieu dan plastic

Papieren zak en milieubewustheid

Elke papieren zak en papieren tas is een milieubewuste keuze. Papier is een natuurproduct en wordt massaal door Nederlanders gescheiden in de papierbak. Zo wordt elke papier zak op de juiste manier verwerkt in het afvalproces. De papieren zak kan op de juiste manier gerecycled.

Papieren zakken voor groente en fruit

Ben je groenteboer? Papieren zakken kopen of papieren zakken bestellen is dan een slimme keuze. Papieren zakken zijn dan de ideale oplossing om groente en fruit mee te geven aan klanten. Wij hebben een breed assortiment, waarmee alle groente- en fruitsoorten verpakt kunnen worden.

Denk bijvoorbeeld aan kersen en aardbeien die je kunt verpakken met onze papieren fruitzakken. Deze papieren zakken voor fruit zijn verkrijgbaar in 1-ponds en een 2-ponds uitvoering. Zo heb je ook nog keuze uit gewicht.

Grote papieren blokbodemzakken kun je gebruiken voor fruitsoorten, zoals bananen en appels. De kleine papieren fruitzakken zijn optimaal voor aardbeien of kersen en worden ook wel kersenzakken genoemd.

Kortom voor alle groente en fruitsoorten zijn er in onze webshop papieren zakjes beschikbaar.

Papieren zakken voor agrariërs

Verbouw je landbouwproducten? Dan zijn onze papieren zakken uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verpakken van bloembollen.

Maar ook voor agrariërs op kleine schaal zijn onze papieren zakken uitstekend te gebruiken. Wanneer je een eigen moestuin hebt, neem je regelmatig groente en fruit mee vanuit de moestuin. Het is dan hygiënisch en verstandig om de producten die je meeneemt te verpakken in papieren zakjes, zodat alles netjes gescheiden blijft.

Papieren tassen / papieren draagtassen

Papieren tassen zijn papieren zakken met een draagfunctie. Ze zijn de uitkomst wanneer je een fysieke winkel hebt en producten wil mee kunnen geven aan klanten. Denk hierbij aan kledingwinkels, boekwinkels, hobbywinkels en overige winkels.

Sinds 1 januari 2016 is het gratis weggeven van plastic tassen niet meer toegestaan in winkels. Het doel hiervan is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan. Dit betekent dat winkels geld moeten vragen voor een plastic tas. Dit leidt bij klanten vaak tot ergernis, want dan moet er betaalt worden om de aangekochte producten mee te dragen. Papieren tassen zijn de ideale oplossing. Papieren zakken met draaglus kun je namelijk wel gratis aan klanten aanbieden. Zo kun je in een stuk service blijven voorzien en dat komt ten goede aan de tevredenheid van je klanten én omzet.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1308 reviews.