Papieren zakken / papieren zakjes

Wil je papieren zakken bestellen? Ze zijn zeer geschikt voor het verpakken van voedsel, voedingsmiddelen, onderdelen, kleding en nog veel meer. Papieren zakjes hebben een natuurlijke uitstraling. Bekijk snel ons grote assortiment en kies uit vele uitvoeringen en afmetingen.

Papieren zakjes groothandel

Papieren zakjes kopenWij zijn Vendrig Packaging, jouw papieren zakjes groothandel. In ons grote assortiment vind je veel soorten zakken en zakjes van papier. Bij ons kun jij papieren zakjes kopen die precies aansluiten bij jouw winkel- en bedrijfsdoelstellingen. Als je op zoek bent naar een papieren zakken groothandel, dan zit je bij ons goed. Je kunt terecht voor al jouw wensen rondom papieren zakken kopen en papieren zakjes bestellen. Zoek je zakken op maat of iets specifieks? Dan zoeken wij graag mee naar een oplossing. Papieren zakjes, verpakkingszakjes, papieren broodzakken en zowel witte als bruine zakjes behoren allemaal tot het uigebreide assortiment in de webshop.

Wil je gemakkelijk en snel kleine papieren zakjes kopen? In onze webshop is er een ruime keus als het gaat om papieren zakjes bestellen. De bruine papieren zakken en bruine papieren zakjes hebben door de kleur een nostalgische uitstraling. Deze zakjes zijn ook als papieren zakjes wit verkrijgbaar. Zowel de witte papieren zakjes als de bruine, zijn gemaakt van hetzelfde natuurlijke materiaal. De kleine maten kunnen gebruikt worden voor kleine producten zoals sieraden, etenswaren en onderdelen. Bruine papieren zakken worden vaak gebruikt als boterhamzakjes. Het papieren zakje zorgt ervoor dat de boterhammen langer vers blijven en bovendien zien de bruine papieren boterhamzakjes er lekker nostalgisch uit toch?

Grote papieren zakken

Grotere papieren zakken kopen? In ons assortiment kun je vele maten papieren zakken bestellen. Bijvoorbeeld papieren zakken met zijvouw. Deze zijn ideaal om producten in te verpakken om mee te geven aan klanten. Zakken zijn verkrijgbaar in het wit en bruin. Witte papieren zakken en bruine papieren zakken hebben dezelfde eigenschappen. Alleen de kleur is anders. Vele maten zijn beschikbaar. Meet van te voren het in te pakken product op. De maat zak die je nodig hebt is altijd iets groter. Zo weet je zeker dat het er in past.

Blokbodemzakken

Ben je de eigenaar van, of werkzaam bij een diervoederzaak of snoepwinkel? Dan zijn de papieren zakken met een blokbodem de meest ideale uitkomst. Dit is omdat de zakken rechtop in het schap kunt zetten. De meeste zakken in ons assortiment bestaan uit een dubbele laag papier. Dit garandeert de stevigheid en veiligheid van producten. De kans op scheuren is kleiner. Van oudsher staan deze specifieke papieren zakken bekend als suikerzakken en meelzakken. En wist je dat je ook bedrukte papieren zakken kunt bestellen? Handig wanneer je bijvoorbeeld bezorgt of wanneer je klanten hun producten afhalen. 

Voordelen van papieren zakken

Papieren zakken brengen vele voordelen met zich mee.

  • Licht van gewicht
  • Geschikt voor zowel voedingsmiddelen als non-food
  • Nostalgische uitstraling
  • Beter voor het milieu dan plastic

Papieren zak en milieubewustzijn

Elke papieren zak en papieren tas is een milieubewuste keuze. Papier is natuurlijk afbreekbaar en wordt door Nederlanders gescheiden in de papierbak. Zo wordt elke papier zak op de juiste manier verwerkt in het afvalproces. De papieren zak kan op de juiste manier gerecycled. Zo past het papieren materiaal bij een maatschappelijk verantwoorde uitstraling van jouw bedrijf. Dat komt goed van pas als je bijvoorbeeld een winkel hebt en producten wil meegeven aan klanten. Koop hiervoor de papieren zak met draaglus.

Papieren zakken voor groente en fruit

Ben je groenteboer? Papieren zakken kopen of papieren zakken bestellen is dan een slimme keuze. Ze zijn dan de ideale oplossing om groente en fruit mee te geven aan klanten. Wij hebben een breed assortiment, waarmee alle groente- en fruitsoorten verpakt kunnen worden.

Denk bijvoorbeeld aan kersen en aardbeien die je kunt verpakken met onze papieren fruitzakken. Deze papieren zakken voor fruit zijn verkrijgbaar in 1-ponds en een 2-ponds uitvoering. Zo heb je ook nog keuze uit gewicht.

Grote papieren blokbodemzakken kun je gebruiken voor fruitsoorten, zoals bananen en appels. De kleine papieren fruitzakken zijn optimaal voor aardbeien of kersen en worden ook wel kersenzakken genoemd.

Kortom voor alle groente en fruitsoorten kun je in onze webshop bruine papieren zakjes kopen.

Handig voor agrariërs en in moestuintjes

Verkoop je groenten of fruit vanaf de boerderij? Dan zijn onze papieren zakken uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verpakken van bloembollen.

Maar ook voor agrariërs op kleine schaal zijn onze zakken van papier uitstekend te gebruiken. Wanneer je een eigen moestuin hebt, neem je regelmatig groente en fruit mee vanuit de moestuin. Het is dan hygiënisch en verstandig om de producten die je meeneemt te verpakken in papieren zakjes. Zo blijft alles netjes gescheiden. Voor het verpakken van kleinere natuurproducten zoals aardbeien kun je het beste kleine bruine papieren zakjes kopen.

Papieren tassen / papieren draagtassen

Papieren tassen zijn papieren zakken met een draagfunctie. Ze zijn de uitkomst wanneer je een fysieke winkel hebt en producten wil mee kunnen geven aan klanten. Denk hierbij aan kledingwinkels, boekwinkels, hobbywinkels en overige winkels. Een papieren draagtas zie je vaak in het straatbeeld nabij winkels. In de volksmond worden ze ook wel papieren tasjes genoemd.

Sinds 1 januari 2016 is het gratis weggeven van plastic tassen niet meer toegestaan in winkels. Het doel hiervan is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan. Dit betekent dat winkels geld moeten vragen voor een plastic tas. Dit leidt bij klanten vaak tot ergernis. Er moet ineens betaalt worden om de aangekochte producten mee te dragen. Papieren tassen zijn de ideale oplossing. Papieren zakken met draaglus kun je namelijk wel gratis aan klanten aanbieden. Zo kun je in een stuk service blijven voorzien. Dit komt dan weer ten goede aan de tevredenheid van je klanten. En de omzet!

Heb je nog vragen over papieren zakken / papieren zakjes of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van jouw afmeting? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team helpt je graag persoonlijk verder.

Bekijk hier ons hele assortiment papieren zakken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur
Meer informatie over dit onderwerp

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.