Vlakke papieren zakken

De witte vlakke papieren zakken worden gebruikt voor het verpakken van tarwe, meel en andere graansoorten, maar tegenwoordig vooral ter decoratie. De zak blijft goed staan.

Hoe wordt de vlakke papieren zak gebruikt?

Deze papieren zak wordt gebruikt voor het verpakken van tarwe, meel en andere graansoorten. Tegenwoordig wordt de witte 25-kilo zak ook veel gebruikt ter decoratie. Hierbij wordt de bovenzijde omgeslagen zodat de zak een bruine kraag krijgt. Dankzij de blokbodem blijven deze zakken goed staan. Wanneer de zakken op deze manier worden gebruikt, worden ze ook wel Paperbags genoemd.

Witte paperbags

De witte paperbags hebben een hoog decoratief gehalte. Ze staan leuk in de kinderkamer waar ze kunnen dienen als opruim zak voor speelgoed. Ook in de woonkamer staat het leuk. Je kunt ze beschilderen of er een knutselwerk van maken. Het is een prima zak voor DIY projecten in huis.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13898 reviews.