Papieren blokbodemzakken

Papieren blokbodemzakken hebben een unieke blokbodem en kunnen rechtop staan na het openvouwen. Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment waar je alle soorten, afmetingen en kleuren blokbodemzakken kopen kan.

Blokbodemzak papier

Het blokbodemzak papier is sterk en bruin van kleur. Van oudsher staan ze ook wel bekend onder de naam suikerzakken en meelzakken. Dankzij het milieuvriendelijke materiaal en de vintage uitstraling zijn deze zakken weer helemaal modern. Ze worden onder andere gebruikt door winkeliers, markthandelaren, eetzaken, molenaars, diervoeders en afhaalzaken. Het materiaal leent zich uitstekend om voedingsmiddelen in te stoppen. Ook voor de opslag van granen, pasta, meel en bloem zijn ze geschikt. Zo dienen ze als voorraadzakken. De wand van de blokbodemzak is opgebouwd uit 2 lagen papier en extra stevig. Toch kan de rand vrij eenvoudig worden omgeslagen om de open zijde te sluiten. Met behulp van een houten knijper, nietje, paperclip, plakbandje of knijper blijft de zak gesloten. Als je een nostalgisch en natuurlijk verpakkingsmiddel zoekt, dan zijn papieren blokbodemzakken de oplossing. Ze hebben de uitstraling die je zoekt.

Blokbodemzak met venster

De klassieke blokbodemzak met venster heeft een extra eigenschap. Aan de voorkant van de zak is een doorzichtig venster geplaatst. Het voordeel hiervan is dat men vanaf de buitenkant de inhoud kan zien. Dit komt goed van pas bij het presenteren van producten op een display of in de schappen. Als er bijvoorbeeld een brood in verpakt is, kun je zonder de zak te openen het brood bewonderen. Ook voor snoep, meel, thee, moertjes en vele andere producten komt het venster goed van pas.

Alle formaten zakken

Papieren blokbodemzakken komen in veel formaten. In ons assortiment vind je kleine en grote zakken. Met een draagcapaciteit van 0,5 kilo tot wel 10 kilo zijn ze geschikt voor allerlei inhoud. Om de juiste afmeting te kiezen kun je het beste de inhoud opmeten of bedenken hoeveel er in moet passen. Houd rekening met extra ruimte om de zak te kunnen sluiten. Wil je van te voren weten of het formaat en de kwaliteit geschikt is voor het product dat je wil verpakken? Dan is het slim om eerst een monsterpakket te kopen.

Verschillende kleuren

In ons assortiment vind je verschillende kleuren blokbodemzakken. Kies uit wit en bruin. De blokbodemzak wit bestaat uit een papieren witte buitenlaag en een bruine binnenlaag. De blokbodemzak bruin heeft twee lagen bruin papier. Met de kleur kun je de uitstraling kiezen die past bij jouw onderneming. Een brood verpakken doe je eerder in een bruine zak. Bij het verpakken van biologisch meel verwacht men eerder een witte zak. De kleurkeuze bij het blokbodemzak kopen baseer je dus op de toepassing waar ze voor gebruikt gaan worden.

Monsterpakket, decoratie en bedrukken

Het blokbodemzak monsterpakket is speciaal samengesteld voor als je van te voren wil weten of de zak voldoet aan jouw wensen. In dit pakket zitten 12 zakken. Zo kun je het juiste formaat en de kwaliteit eerst zelf ervaren voordat je grote hoeveelheden papieren zakken besteld.

Om de uitstraling van jouw product helemaal uniek te maken kun je de zak decoreren. Hiervoor hebben wij een bijpassende houten knijper in ons assortiment. Je schuift de knijper eenvoudig over de dubbelgevouwen gesloten bovenkant om de papieren zak dicht te houden.

Blokbodemzakken papier kunnen ook bedrukt worden. Bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo of andere opdruk. Hiervoor geldt een minimumafname. Interesse in een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Ook met vragen die je hebt over ons assortiment.

Bekijk hier ons assortiment papieren blokbodemzakken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.