Buisnet

Een netkous of een buisnet is elastisch, waardoor het gebruikt kan worden bij klemmen van verschillende producten. Het biedt een uitstekende bescherming aan metalen en aluminium buizen. Met name in de metaal- en meubelindustrie worden netkousen veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast.

Een netkous is goed te gebruiken als beschermingsmateriaal voor kwetsbare producten met afwijkende vormen. Het materiaal waar een buisnet van is gemaakt, sluit naadloos aan uw producten aan. De netkousen zijn beschikt voor producten met een diameter van 15 tot 25 mm en zit verpakt in een handige dispenserdoos.

Buisnet voor metalen en aluminium buizen

Een buisnet is een flexibele verpakking welke vaak wordt toegepast in de metaal- en meubelindustrie. Het net is elastisch waardoor het goed om uw producten klemt. Het biedt een uitstekende bescherming aan o.a. metalen en aluminium buizen.

Buisnet of netkous?

Eigenlijk zijn beide woorden correct. Buisnet wordt vaak netkous genoemd vanwege de structuur dat lijkt op een panty. Maar in werkelijkheid is er geen verschil tussen deze benamingen.

Waarom een buisnet gebruiken?

Een buisnet is goed te gebruiken als beschermingsmateriaal voor kwetsbare producten met afwijkende vormen. Het materiaal waar een buisnet van is gemaakt is ideaal, omdat het soepel is en naadloos aansluit aan uw product.

Voordelen van buisnet:

  • Buisnetten zijn sterk
  • Buisnetten zijn bestand tegen olie en vet
  • Buisnetten geven niet af
  • Buisnetten zijn UV-bestendig
  • Buisnetten zijn bestand tegen temperatuur: van -20 tot 80 graden Celsius

Bekijk hier alle formaten en kleuren buisnetten

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.