Hoekbeschermers van kunststof

Hoekbeschermers van kunststof zijn sterke hoekjes die kwetsbare punten en hoeken van objecten beschermen. Bekijk hier de 7+ varianten, geschikt voor vele soorten materiaal en hoekdiktes.

Uitstekende kunststof hoekbescherming

Over het algemeen zijn de hoekstukken en randen van een product het meest kwetsbare onderdeel van een product. Om schade te voorkomen is het daarom belangrijk dat deze delen goed beschermd worden. De kunststof hoekbeschermers zijn hiervoor een goedkope oplossing en worden dan ook veel gebruikt. In ons assortiment vind je plastic hoekjes met een opening van 4 mm (glas beschermhoeken) t/m een opening van 125 mm (verstelbare hoeken). Onze hoekbeschermers zijn gemaakt van een sterk kunststof waardoor het zeer geschikt is als beschermingsmateriaal.

Geschikt voor verschillende toepassingen

Deze plastic hoekjes bieden bescherming aan een brede variatie aan materialen. Denk aan hout, glas, metaal, karton en zelfs kunststof. De één is verstelbaar, de ander is open en weer een ander is zelfklemmend. Bekijk goed welke beschermbehoefte je hebt en hoe dik de hoek is die beschermd moet worden. Op basis daarvan kies je de juiste soort plastic hoekjes.

Beveiligen van scherpe hoeken van tafels

Tafels, kasten, tafelbladen en andere meubels en materialen kunnen scherpe hoeken en randen hebben. Hier kan men zich aan bezeren. Ook zorg je ervoor dat de hoeken niet afbreken tijdens transport of de verplaatsing. Hoekbescherming in de vorm van plastic beschermers bieden de extra veiligheid. Niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor de hoeken van het object.

Voordeel kunststof hoekbeschermers

Het voordeel van kunststof hoekbeschermers ten opzichte van andere materialen hoekbescherming is:

  • Sterk materiaal dat echt tegen een stootje kan
  • Materiaal gaat lang mee en kan hergebruikt worden
  • Veel keus in soorten en afmetingen
  • Geschikt om de spankracht van spanband te dragen

Plastic hoekbescherming kopen?

Wil je plastic hoekbescherming kopen maar weet je niet precies welke variant voor jouw toepassing het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Bestellen kan eenvoudig via onze webwinkel.

Bekijk ons assortiment kunststof hoekbeschermers

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14351 reviews.