Hoekprofielen en randbescherming

Hoekbeschermers, hoekprofielen en randbescherming kopen? Bij Vendrig Packaging hebben we allerlei verschillende hoekprofielen en randbeschermers waarmee u het meubilair beschermt tijdens het transportproces. Hoeken en randen zijn de meest kwetsbare plekken tijdens het vervoeren van uw producten. Het is daarom belangrijk dat u gebruik maakt van hoekbeschermers om een optimale bescherming te garanderen.

Welke hoekbeschermers zijn er?

Hoekbeschermers zijn er in allerlei soorten materialen, zodat er voor elke situatie een geschikte randbescherming aangeboden kan worden. Wanneer u gaat verhuizen heeft u te maken met het verplaatsen van uw meubilair. Voordat u het meubilair gaat vervoeren is het aan de raden om het te verpakken en beschermen. Hoekbeschermers voor uw bureau, bank, bed of tafel zijn de uitkomst. Deze meubelstukken moeten vaak van de trap of door smalle ruimtes worden getild, waardoor de hoeken en randen erg kwetsbaar zijn. De hoeken en randen zullen namelijk als eerste in aanraking komen met de wand, vloer of andere plekken. De kans dat een hoek beschadigd raakt is aanwezig en kan voorkomen worden door hoekbeschermers.

Hoekbeschermers van kunststof

Bij Vendrig Packaging verkopen wij hoekbeschermers welke geschikt zijn voor tafelbladen. Deze hoekbeschermers zijn gemaakt van kunststof. Daarnaast hebben wij hoekbeschermers die voor glazen platen geschikt zijn. Ze kunnen geplaatst worden om (glazen)platen met een dikte tot 4 mm. Doordat de randbeschermers zelfklevend zijn blijven ze stevig vast zitten.

Vendrig packaging heeft ook andere hoekbeschermers voor meubels. Deze hoekbeschermers zijn ook van kunststof. Zo hebben we gesloten hoeken, open hoeken, zelfklevende hoeken en verstelbare hoeken beschikbaar waarmee u bijvoorbeeld uw bureau of kast kunt beschermen.

Kartonnen hoekprofielen

Vendrig Packaging heeft ook kartonnen hoekbeschermers. Deze kartonnen hoekbeschermers legt u eenvoudig op de hoeken van uw verpakkingen of dozen. Vervolgens zet u het vast met omsnoeringsband. De kartonnen hoekbeschermers voorkomen dat de omsnoeringsband in de verpakking van uw producten snijdt.

De kartonnen hoekbeschermers worden geproduceerd uit geperst papier en karton. Hierdoor is het zeer sterk materiaal. Tevens hebben wij kartonnen randprofielen die voorzien zijn van een aluminium buitenlaag, waardoor ze waterafstotend zijn. Dus mocht u te maken hebben met het transporteren van uw verpakkingen in de buitenlucht dan zijn deze kartonnen hoekbeschermers aan te bevelen. Daarnaast zijn de kartonnen hoekbeschermers recyclebaar.

Piepschuim hoekbeschermers

Tevens verkopen wij piepschuim hoekbeschermers. Deze hoekbeschermers zijn gemaakt van het materiaal polystyreen (EPS). Het voordeel van polystyreen is dat het een schokabsorberende werking heeft. Zo worden deze hoekbeschermers veel gebruikt bij het transporteren van witgoed, aquariums en kasten.

Hoekbeschermers van schuim / schuimprofielen

Tenslotte hebben wij nog binnen de categorie hoek- en randbescherming de schuimprofielen van het merk Nomapack. Deze hoekbeschermers zijn uitermate geschikt ter bescherming van glas, spiegels, tafelbladen en verschillende geverfde oppervlaktes.

Deze hoekbeschermers zijn leverbaar in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan L-schuimprofielen, U-schuimprofielen en O-schuimprofielen. 

Bekijk hier ons complete assortiment hoekprofielen en randbescherming

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1652 reviews.