Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen worden gebruikt als hoekbeschermers en het beschermen van randen, de meest kwetsbare delen van een product tijdens het transport. Je ziet de hoekprofielen op de hoeken van een pallet zitten, maar ook bij tafelbladen of kasten. Bekijk hier ons assortiment.

Materiaal kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen worden geproduceerd van geperst papier en karton en is daardoor zeer sterk. Het papier en karton wat hiervoor gebruikt wordt is gerecycled, waardoor de hoekprofielen relatief goedkoop zijn en je ook nog milieubewust bezig bent.  Ook vind je kartonnen hoekprofielen in ons assortiment die voorzien zijn van een aluminium buitenlaag, waardoor ze waterafstotend zijn. Dit komt veel voor in de bouw, waar sommige producten wat langer buiten moeten staan, zoals bijvoorbeeld kozijnen van ramen en deuren.

Mogelijkheden kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen kunnen worden voorzien van een bedrukking. Door het plaatsen van uitkepingen in de hoeklijnen zijn ze ook geschikt voor het beschermen van ronde producten. Voor deze opties geldt een minimum bestelhoeveelheid. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Voordeel kartonnen hoekprofielen

Het voordeel van kartonnen hoekprofielen ten opzichte van andere materialen randbescherming is:

  • Gemaakt van stevig massief karton
  • Materiaal gaat lang mee en kan hergebruikt worden
  • Diverse afwerkingen en afmetingen karton
  • 100% recyclebaar materiaal

Bekijk hier het assortiment kartonnen hoekprofielenVendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4331 reviews.