Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen worden gebruikt als hoekbeschermers en het beschermen van randen, de meest kwetsbare delen van een product tijdens het transport. U ziet de hoekprofielen vaak op de hoeken van een pallet zitten, maar bijvoorbeeld ook bij tafelbladen of kasten. Kartonnen hoekprofielen kunt u hieronder eenvoudig bestellen.

Materiaal kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen worden geproduceerd van geperst papier en karton en is daardoor zeer sterk. Het papier en karton wat hiervoor gebruikt wordt is gerecycled, waardoor de hoekprofielen relatief goedkoop zijn en u ook nog milieubewust bezig bent.  Ook hebben wij kartonnen hoekprofielen die voorzien zijn van een aluminium buitenlaag, waardoor ze waterafstotend zijn. Dit komt veel voor in de bouw, waar sommige producten wat langer buiten moeten staan, zoals bijvoorbeeld kozijnen van ramen en deuren.

Mogelijkheden kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen kunnen worden voorzien van een bedrukking. Door het plaatsen van uitkepingen in de hoeklijnen zijn ze  tevens geschikt voor het beschermen van ronde producten. Voor deze opties geldt een minimum bestelhoeveelheid.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1575 reviews.