Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen worden gebruikt als hoekbeschermers en het beschermen van randen, de meest kwetsbare delen van een product tijdens het transport. Je ziet hoekbeschermers van karton vaak op de hoeken van een pallet, maar ook bij het transport van tafelbladen, kasten en andere grote meubels. Bekijk hier ons assortiment.

Materiaal kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen worden geproduceerd van geperst papier en karton en is daardoor zeer sterk. Het papier en karton wat hiervoor gebruikt wordt is gerecycled, waardoor de hoekprofielen relatief goedkoop zijn en je ook nog milieubewust bezig bent.  Ook vind je kartonnen hoekprofielen in ons assortiment die voorzien zijn van een aluminium buitenlaag, waardoor ze waterafstotend zijn. Dit komt veel voor in de bouw, waar sommige producten wat langer buiten moeten staan, zoals bijvoorbeeld kozijnen van ramen en deuren.

Mogelijkheden kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen kunnen worden voorzien van een bedrukking. Door het plaatsen van uitkepingen in de hoeklijnen zijn ze ook geschikt voor het beschermen van ronde producten. Voor deze opties geldt een minimum bestelhoeveelheid. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Voordelen hoekbeschermers karton

De voordelen van hoekbeschermers van karton ten opzichte van andere materialen zijn:

  • Gemaakt van stevig massief karton
  • Materiaal gaat lang mee en kan hergebruikt worden
  • Diverse afwerkingen en afmetingen karton
  • 100% recyclebaar materiaal

Bekijk hier het assortiment kartonnen hoekprofielen

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12617 reviews.