Pallethoeken

De pallethoeken worden veel gebruikt in de transportbranche. Ze beschermen de hoeken en randen van de palletlading, onder andere tegen het insnijden door spanbanden. Heb jij te maken met pallettransport? Haal de juiste bescherming in huis!

Pallethoek beschermers

Bij een pallettransport is het van essentieel belang dat de goederen onderweg niet beschadigen. Vaak is de lading namelijk niet voor jou bestemd, maar ben je wel verantwoordelijk voor het onbeschadigd houden van de lading. Om de hoeken van de palletlading te beschermen tegen deuken, krassen en schade zijn pallethoeken ontwikkeld. Eenvoudig te monteren en gemaakt van stevig kunststof.

Spanband beschermer

De palletlading wordt vaak vastgezet met spanbanden. Dit voorkomt dat de lading kan gaan schuiven of dat er bijvoorbeeld dozen vanaf vallen. Om een spanband toe te passen dient deze op spanning te worden gebracht. Als een kartonnen doos niet beschermd is met een hoekbeschermer of pallethoek beschermer, is de kans groot dat de spanband door het karton heen snijdt. Zorg dus altijd dat je spanband beschermers aanbrengt op de plekken waar de spanband gespannen wordt.

Bekijk hier alle producten in de categorie pallethoeken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.