Piepschuim hoeken

De piepschuim beschermhoeken worden gebruikt als beschermingsmateriaal bij het verpakken van witgoed, aquariums en kasten. De piepschuimhoeken zitten verpakt op een breektablet van 4 stuks. Bekijk hier ons aanbod.

Piepschuim als beschermingsmateriaal

Piepschuim hoeken zijn geproduceerd van polystyreen (EPS). Het polystyreen heeft een grote schokabsorberend werking. Dat maakt ze geschikt als beschermingsmateriaal bijvoorbeeld tijdens transport of opslag. Ook worden ze gebruikt als buffer in dozen. Zo zitten ze op de hoeken van een beeldscherm in de kartonnen verpakking. Ook andere elementen zijn geschikt, ze passen op vele soorten hoeken.

Vast of verstelbaar?

Voor ieders gemak zijn er vaste en verstelbare piepschuim hoekstukken verkrijgbaar in ons assortiment. Afhankelijk van de dikte van de te beschermen producten maak je de keuze. Het prettige aan de verstelbare is dat ze geschikt zijn voor hoeken met een dikte tot wel 5 cm, maar ook dunner. De vaste piepschuim hoeken zijn open aan de achterzijde waardoor ze al snel op een hoek passen. Deze dienen wel vastgemaakt te worden. Dat kan bijvoorbeeld door het product in te wikkelen met wikkelfolie of noppenfolie. Zo blijven de hoeken optimaal beschermd en het product in zijn geheel ook.

Voordeel piepschuim hoeken

Piepschuim hoeken gebruiken als hoekbescherming biedt de volgende voordelen:

  • Uitstekende schokdempend;
  • Grote hoek en daarmee geschikt voor vele soorten producten;
  • Groot van formaat en daarmee is het ook doosopvulling;
  • Straalt professionaliteit en goede bescherming uit.

Bekijk hier ons assortiment piepschuim hoekbeschermingVendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4287 reviews.