Schuimprofielen

Wilt u schuimprofielen kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende schuimprofielen van het merk Nomapack.

Deze schuimprofielen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en lengtes. De meest bekende schuimprofielen zijn leverbaar als U-schuimprofiel, HU-schuimprofiel (hoek in U-vorm) en de L-schuimprofiel. Ook hebben we nog een O-schuimprofiel.

U-profielen

Nomapack kent drie varianten van de U-schuimprofielen. De eerste variant is de U-profiel hoekstuk. Deze hoekstukken worden gebruikt om bescherming te bieden aan hoeken en randen. Het U-profiel hoekstuk zet zich vast of klem om de hoeken van bijvoorbeeld een tafelblad of deur.

De tweede variant is de U-schuimprofiel met V-snede. Deze schuimprofielen zijn voorzien van stansingen. Door deze stansingen is het veel flexibeler, waadoor het om ronde en ovale producten te buigen is. Zo worden de U-profiel met V-snede veel gebruikt voor het beschermen van glas, tafels, spiegels en metalen platen. Het U-profiel met V-snede wordt verkocht op rol.

De derde variant is de U-profiel met long leg. Deze zijn ideaal te gebruiken voor het stapelen van tafelbladen, deuren en ander plaatmateriaal. Vooral toe te passen bij platen met afgeschuinde hoeken. Dankzij de lange poten van de U-profielen hebben ze een betere grip. Door de lange poten wordt ervoor gezorgd dat er een steviger draagvlak ontstaat om platen te stapelen. Deze U-profielen met long leg zijn ook goed te gebruiken voor het  beschermingen van spiegels, meubels, lijsten, glas, deuren en werkbladen.

L-schuimprofielen

L-schuimprofielen worden gebruikt om op de lange zijde van meubels te plaatsen. Dit om beschadigingen aan de randen tegen te gaan. Bevestig het L-schuimprofiel rondom alle randen van uw producten. De L-profielen van Nomapack worden geleverd in stroken van twee meter lang.

O-schuimprofielen

De O-schuimprofielen van Nomapack bieden bescherming aan ronde producten. U moet hier denken aan ronde buizen en leidingen. De O-profielen zijn leverbaar in rechte stroken van twee meter lang. Naast de beschermende werking van de O-profielen heeft het ook een isolerende werking.

Schuimbuffers

Naast de schuimprofielen heeft Vendrig Packaging ook schuimbuffers in het assortiment. De schuimbuffers hebben een grote schokabsorberende werking, waardoor bij schokken uw producten optimaal beschermd blijven.  De buffers zijn voorzien van een zelfklevende kleefstrip. Deze kleefstrip zorgt ervoor dat de schuimbuffers gemakkelijk op de gewenste plek aan te brengen zijn.

Voordelen van schuimprofielen

Schuimprofielen kennen veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

  •        Schuimprofielen zijn eenvoudig te gebruiken
  •        Ze zijn op lengte te snijden
  •        Biedt bescherming tegen vallen en stoten
  •        De schuimprofielen zijn niet gevoelig voor slijtage, vocht en verschillen in temperaturen
  •        De profielen zijn flexibel
Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 705 reviews.