U-profielen

Met de U-schuimprofiel van Nomapack beschikken wij over een hele reeks van profielen die bescherming bieden aan kwetsbare randen en hoeken. Het U-profiel hoekstuk klemt zich vast om de hoeken van bijvoorbeeld deuren en tafelbladen.

Verschillende soorten U-profielen

Het U-profiel van Nomapack kent twee varianten. De eerste variant zijn de U-profiel hoekstukken. Deze zijn geschikt voor het beschermen van de hoeken van tafelbladen en ander plaatmateriaal.
De tweede variant zijn de U-schuimprofielen. Deze zijn voorzien van stansingen waardoor het schuim flexibel is. Dit is ook de reden dat ze goed rondom ovale en ronde vlakken te buigen zijn. We leveren dit type profiel op grote rollen.

De profielen zijn onder andere geschikt voor het beschermen van glas, spiegels, metalen platen, tafelbladen en verschillende geverfde oppervlaktes.

Deze Nomapack profielen zijn gemaakt van polyethyleenschuim. Dit is ontwikkeld voor de bescherming van producten, zoals meubels, auto-onderdelen en autoruiten, badkuipen en deuren. Daarnaast zijn de profielen niet gevoelig voor slijtage, vocht en temperatuurwisselingen.

Heb je nog vragen, wil je advies of een monster aanvragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1924 reviews.