U-profielen

De U-profielen van Nomapack bieden bescherming aan kwetsbare randen en hoeken. Het stevige schuim klemt zich vast om de randen van bijvoorbeeld deuren en tafelbladen. Hieronder zijn ze verkrijgbaar in stroken van 2 meter per doos of per strook van een meter.

Verschillende afmetingen en diktes U-profielen

De tafelbladen, deuren, meubels of andere objecten die je wil beschermen met schuimprofielen hebben verschillende afmetingen. Op de dikte en waarde van de platen baseer je het formaat U-profiel dat je koopt. De reden dat dit zo nauwkeurig mogelijk moet worden opgemeten is omdat het schuim bijna niet meeverend is. Dit komt ten goede aan de stevigheid en beschermingswaarde. Ook betekent het dat bij een dikkere plaat je een ander formaat moet kopen. De dikte van het U-profiel laat je afhangen van de gewenste beschermingswaarde van de plaat. Hoe dikker de schuimwand, hoe grotere stoten het kan opvangen. Gebruik voor zware objecten altijd dikkere maten.

Gebruik van U-profielen

De U-profielen zijn onder andere geschikt voor het beschermen van deuren, metalen platen, tafelbladen, andere oppervlaktes en objecten met een rand van een bepaalde dikte. Deze Nomapack profielen zijn gemaakt van polyethyleenschuim. Dit is ontwikkeld voor de bescherming van producten, zoals meubels, auto-onderdelen en autoruiten, badkuipen en deuren. Het materiaal is niet gevoelig voor slijtage, vocht en temperatuurwisselingen. Daarmee gaan ze lang mee en kunnen ze vaak hergebruikt worden.

Bekijk ons assortiment U-profielen

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14230 reviews.