L-profielen

Met L-profielen bescherm je kwetsbare randen en hoeken van producten en objecten. De profielen hebben een L-vorm en zijn leverbaar in rechte stroken van twee meter per doos of per stuk van een meter. Om ze vast te zetten kun je ze inwikkelen met wikkelfolie of ander beschermingsfolie. Wil je ze kopen per doos of per strook?

Geschikt om in te wikkelen met folie

Een van de voordelen van L-profielen is dat de L-vorm op elke 90 graden rand past. Door deze vorm moeten ze wel vast worden gemaakt om op de plek te blijven zitten. Dit kan met tape, maar een oplossing die meer voor de hand ligt is om het te beschermen product in zijn geheel in te wikkelen met wikkelfolie. Dan sla je meerdere vliegen in één klap. De randen krijgen een extra stootrand én het product is beschermd tegen vocht en vuil.

L-profielen gaan lang mee

L-profielen van schuim zijn gemaakt van polyethyleenschuim. Dit materiaal is ontwikkeld voor de bescherming van producten, zoals meubels, auto-onderdelen en -ruiten, badkuipen en deuren. Ze zijn niet gevoelig voor slijtage, vocht en verschillen in temperatuur. Ze gaan lang mee en zijn na gebruik zelfs te hergebruiken.

Eigenschappen van L-profielen

  • De L-vorm past over elke rand
  • Dient nog wel vastgemaakt te worden
  • Slijtvast, hittebestendig en herbruikbaar
  • In diverse formaten leverbaar

Bekijk ons assortiment L-profielen

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14207 reviews.