Omsnoeringsband

Omsnoeringsband kan nodig zijn voor het vervoeren van uw producten. Zo blijven uw producten goed bij elkaar. Er zijn verschillende soorten omsnoeringsband. Zo hebben wij PP band, PET band, staalband, PE band (polyesterband), spanband en starterssets. Wij verkopen bij al deze verschillende soorten omsnoeringsbanden natuurlijk ook toebehoren die het gebruiksgemak verhogen. Omsnoeren wordt veelal gebruikt om een verzending te zekeren, zoals een pallet of meerdere producten aan elkaar.

Vragen of hulp nodig? Neem contact op met ons. Dit kan per telefoon of via ons contactformulier.

Soorten omsnoeringsband

Omsnoeringsband is een verzamelnaam voor vele soorten banden om producten mee te omsnoeren. Zo hebben wij PP band, PET band, PE band, staalband en spanband.

Materialen omsnoeringsband

PP, PET en PE zijn alle afkortingen van de materialen waarvan deze gemaakt zijn. PP band staat voor polypropyleen of polypropeen omsnoeringsband. Polypropeen is een voordelig soort kunststof welke geschikt is voor het omsnoeren van lichte ladingen. PET band is de afkorting voor polyethyleen of polyetheen omsnoeringsband. Polyetheen is een sterke variant en het meest gebruikte soort kunststof. PET band wordt gebruikt voor het omsnoeren van zware materialen en artikelen. PE band is de benaming voor polyesterband. Polyesterband is een omsnoeringsband welke gemaakt is van flexibel materiaal. Het sterkste type omsnoeringsband is staalband. Zoals de naam al zegt is staalband gemaakt van staal, waardoor het zeer sterk en stug is. Hierdoor is het ideaal voor het gebruik bij transporten van zware tot zeer zware ladingen, zoals in de metaal- en de houtsector.

Toepassing omsnoeringsband

Omsoeringsband wordt gebruikt bij het vervoeren van producten. Denk bijvoorbeeld aan het sluiten of versterken van dozen of het omsnoeren van palletladingen. Door het omsnoeringsband blijven de producten goed bij elkaar en wordt de zending beschermt tegen schade.

Toebehoren voor omsnoeringsband

Voor het afrollen en vastzetten van het omsnoeringsband hebben wij diverse hulpmiddelen uit voorraad leverbaar. De spantangen/zegeltangen dienen voor het aantrekken en vastzetten van het omsnoeringsband, de haspels worden gebruikt  als afroller voor het band. Tevens treft u in deze categorie gespen en zegels aan, welke in combinatie met een tang voor het vastzetten van het band worden gebruikt. Bij de specificaties van de producten kunt u zien voor welke bandsoorten en afmetingen zij geschikt zijn.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u daar graag verder. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.