Spanband

Spanband

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd.

Verzendkosten en levertijd

Spanband is een zeer stevig, breed en plat stuk band dat wordt gebruikt om ladingen vast te zetten. Ladingen zoals pallets en meubels worden met behulp van dit band vastgezet zodat het geen kans heeft om te schuiven tijdens transport. Ons oranje spanband is 9 meter lang, weerbestendig en heeft een enorme spankracht van 5100 kilo.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Spanband

Spanband

Spanband is een zeer stevig, breed en plat stuk band dat wordt gebruikt om ladingen vast te zetten. Ladingen zoals pallets en meubels worden met behulp van dit band vastgezet zodat het geen kans heeft om te schuiven tijdens transport. Ons oranje spanband is 9 meter lang, weerbestendig en heeft een enorme spankracht van 5100 kilo.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Spanband
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Bandbreedte
Lengte
Prijs per
Per
1
Per
3
Per
6+
Bestellen
99720750 mm9 m (8.6 + 0.4)stuk

16,50

1 eenheden kopen

14,50

3 eenheden kopen

12,95

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Uitvoering en hoeveelheid Spanband

Uitvoering 1 van 1
Spanband: #997207
Bandbreedte: 50 mm Lengte: 9 m (8.6 + 0.4) Prijs per: stuk
Staffelkortingen
1 à € 16,50 excl. btw
€ 19,97 incl. btw
3 à € 14,50 excl. btw
€ 17,55 incl. btw -12.12 %
6 à € 12,95 excl. btw
€ 15,67 incl. btw -21.52 %
Andere hoeveelheid

Totaalprijs:
Jouw korting:

Omschrijving Spanband

Spanband wordt in de basis altijd gebruikt om objecten vast te zetten. Dat komt omdat je het band met behulp van een ratel kunt aanspannen. Het object kan vele formaten en vormen hebben zolang het past binnen een omtrek van 9 meter exclusief ratel uitsparing. Spanbanden worden gebruikt door zowel particulieren en als bedrijven. Veel mensen hebben een spanband standaard in de auto liggen. Deze wordt ingezet op het moment dat er iets vervoerd wordt maar niet volledig in de auto past waardoor de achterklep open blijft. Het spanband wordt aan vastgemaakt en aangespannen zodat het object op zijn plek blijft liggen. Bedrijven gebruiken spanbanden vooral tijdens het transporteren van pallets, rolcontainers en verhuizingen. Dit zijn bedrijven zoals transportbedrijven, bedrijven in de logistieke sector en verhuisbedrijven. Vaak worden tijdens één vrachtwagen rit meerdere spanbanden gebruikt om de complete lading op zijn plaats te houden.

Hoe werkt een spanband?

Ons oranje spanband bestaat uit een stuk van 8,6 meter band en een 0,4 meter stuk waar de ratel aan bevestigd is. Beide kanten hebben een spitshaak. Het vastzetten van een spanband is vrij simpel. De band bevestig je om het vast te zetten object. De spitshaken haak je vast aan de binnenkant van bijvoorbeeld de vrachtwagen of auto. Door dit te doen bevestig je de band aan een stabiele basis. Het uiteinde van de band trek je volledig door de stevige ratel heen. Het laatste stukje band kun je extra aanspannen door de ratel te gebruiken. De lading zit nu stevig vast en krijg geen kans om te schuiven of te bewegen. Het materiaal van de spanband is dik geweven polyester. Het band is gestikt wat voorkomt dat de band kan inscheuren. In totaal kan de spanband maximaal 5,1 ton (5100 kilo) gewicht hebben.

Spanband bescherming en beschermhoeken

Gebruik je een spanband om een lading kwetsbare verpakkingen zoals kartonnen dozen te transporteren? Vergeet dan niet om spanband hoekbeschermers te bestellen. Bij het aantrekken van de spanband over de lading komt er spanning op te staan. Zorg dat de lading niet beschadigd raakt of indeukt. Gebruik speciale beschermhoeken voor spanband om de lading te beschermen. Kantbescherming voor spanband hebben wij ook op voorraad, klik op de knop hieronder.

Bijpassende hoekbeschermers kopen?

Specificaties Spanband

MateriaalPES (geweven polyester)
Kleuroranje
Lengte9 m (8,6 + 0,4)
UitvoeringCertificering volgens Europese normering: EN 12195-2
Bandbreedte50 mm
Trekkracht5000 kg

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1899 reviews.