Vloerbescherming

Wilt u vloerbescherming kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. Vloerbescherming is onmisbaar als u gaat verbouwen of renoveren. Hiermee voorkomt u beschadigingen, verfvlekken of krassen tijdens de werkzaamheden. Er is niets vervelender dan dat u er later achter moet komen dat er beschadigingen zijn aan uw vloer of trap. Vloerbescherming biedt de optimale oplossing hiervoor.

Waarom is het verstandig om vloerbescherming te gebruiken?

U kunt een oude deken gebruiken als vloerbescherming, maar dit past niet meer in deze tijd. Het is onveilig en onprofessioneel tijdens bouw- en renovatiewerkzaamheden. Daarom levert Vendrig Packaging goede en professionele vloerbeschermers die uw vloeren en trappen beschermen tegen vervuiling en beschadiging.

Vloerbescherming zorgt tijdens de bouw- en renovatiewerkzaamheden voor een veilige werkomgeving. Het voordeel van vloerbescherming is dat het gemakkelijk wordt aangebracht. Een ander voordeel is dat het snel en eenvoudig te verwijderen is wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Het blijft goed vast zitten en het wordt niet glad.

Vloerbescherming wordt voornamelijk toegepast door schilders, stukadoors en aannemers. Voor deze mensen is het geen overbodige luxe om te werken met goede vloerbescherming. U kunt het zien als het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer u bij een klant thuis moet gaan verbouwen of renoveren, wilt u voorkomen dat het huis beschadigingen oploopt of dat er op de vloer verfvlekken gaan zitten. Wanneer u vloerbescherming gebruikt zal dit niet gebeuren en komt u na het klussen niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Welke soorten vloerbescherming hebben wij?

Vendrig Packaging heeft verschillende producten op voorraad die als vloerbescherming kunnen dienen. Denk bijvoorbeeld aan stucloper, bouwfolie en afdekfolie.

Stucloperwordt voornamelijk gebruik bij nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden. Het biedt optimale bescherming tegen externe beschadigingen, van bijvoorbeeld stijgers, en verf.

De stucloper op rol wordt verkocht vanaf 50 m2. Beide zijden zijn gelamineerd met een LDPE kunststof beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het geen vocht doorlaat. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat er bij schilderwerkzaamheden verf door het stucloper gaat.

Iedere vloer en ieder karwei stellen hun eigen voorwaarden aan een goede, effectieve vloerbescherming. Een schilder, die regelmatig kan morsen, heeft weer behoefte aan een andere soort vloerbescherming dan een bouwvakker.

Voordelen van vloerbescherming

Vloerbescherming kent veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

  • De vloerbescherming is gemakkelijk aan te brengen en op te ruimen.
  • Het biedt bescherming tegen verfvlekken en externe beschadigingen.
  •  Het is vochtwerend.

Mocht u twijfelen of vragen hebben omtrent vloerbescherming? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Vendrig Packaging. Wij geven u graag advies omtrent vloerbescherming. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.