Beschermfolie op rol

Beschermfolie wordt gebruikt bij het beschermen van meubels, verschillende materialen en oppervlaktes. Wij hebben diverse soorten beschermfolie in ons assortiment. Bekijk hier alle soorten en klik door om meer te weten te komen over de producten.

Soorten beschermfolie

Je kunt bij ons diverse soorten beschermfolie kopen. Zo hebben wij raambeschermfolie voor het beschermen van ramen. Deze folie hecht aan het glas, maar laat geen lijmresten achter bij het verwijderen. Statische beschermfolie wordt veel gebruikt bij spuitwerkzaamheden. Dan is er nog VCI folie voor het beschermen van blanke metalen tegen roest. Daarnaast hebben wij ook stucloper in ons assortiment. Dit wordt toegepast in de bouw voor het beschermen van vloeren en trappen tegen vloeistoffen en andere beschadigingen. Plastic beschermfolie is tot slot uitermate geschikt voor het afdekken van meubels bij verbouwingen of verhuizingen.

Materiaal beschermfolie

De beschermfolies zijn over het algemeen gemaakt van plastic. Zo bestaan de raambeschermfolie en de VCI folie uit LDPE en de statische beschermfolie uit HDPE. LDPE en HDPE zijn soorten plastics. Het verschil tussen LDPE (Low Density Polyethyleen) en HDPE (High Density Polyethyleen) is de dichtheid.

Heb je nog vragen over de verschillende soorten beschermfolies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bekijk hier alle artikelen in ons assortiment beschermfolie

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 7319 reviews.