Beschermfolie

De naam beschermfolie zegt het natuurlijk al. Beschermfolie wordt gebruikt bij het beschermen van verschillende materialen en oppervlaktes. Wij hebben diverse soorten beschermfolie in ons assortiment. Zo hebben wij raambeschermfolie voor het beschermen van ramen, statische beschermfolie, welke veel gebruikt wordt bij spuitwerkzaamheden en VCI folie voor het beschermen van blanke metalen tegen roest. Daarnaast hebben wij ook stucloper in ons assortiment. Deze folies worden veelal toegepast in de bouw voor het beschermen van vloeren en trappen tegen vloeistoffen en andere beschadigingen.

Soorten beschermfolie

U kunt bij ons diverse soorten beschermfolie kopen. Voor het beschermen van uw vloeren hebben wij stucloper in het assortiment. Voor het beschermen van uw glas of ramen kunt u ook raambeschermfolie bestellen. Deze folie hecht aan het glas, maar laat geen lijmresten achter bij het verwijderen. Ook hebben wij statische beschermfolie, welke veelal gebruikt wordt bij spuitwerkzaamheden.

Materiaal beschermfolie

De beschermfolies zijn over het algemeen gemaakt van plastic. Zo bestaan de raambeschermfolie en de VCI folie uit LDPE en de statische beschermfolie uit HDPE. LDPE en HDPE zijn soorten plastics. Het verschil tussen LDPE (Low Density Polyethyleen) en HDPE (High Density Polyethyleen) is de dichtheid.

Heeft u vragen of advies nodig over deze artikelen? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Wij helpen u graag verder.

Bekijk hier alle artikelen in ons assortiment beschermfolie

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1575 reviews.