Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen zijn hulpmiddelen om spullen mee te bevestigen en op te hangen. Wil je een zeil, aanhangernet, spandoeken, planten, zakken of andere spullen vastmaken, ophangen of dichtmaken? Bekijk dan snel ons assortiment bevestigingsmateriaal. Zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik.

Goedkope bevestigingsmaterialen

Spullen ergens aan vastmaken, ophangen of zekeren kan met de juiste bevestigingsmaterialen. In veel gevallen kom je niet weg met huis, tuin en keuken oplossingen. Goed en stevig materiaal dat speciaal gemaakt is voor toepassingen is dan noodzakelijk. Het draagt bij aan een veilige en functionele omgeving. Dit zijn zaken die bovenal bij professioneel gebruik belangrijk zijn. Aannemers, klus- en bouwbedrijven maken in grote aantallen gebruik van materiaal om objecten mee te bevestigen. Goedkope bevestigingsmaterialen kun je vinden in onze webshop. Op deze pagina zullen wij je inspireren over hoe je deze materialen kunt inzetten.

Afdekzeil bevestigen met spanrubbers

Voor het bevestigen van afdekzeil zijn de juiste bevestigingsmaterialen nodig. Zeil is zwaar en groot. Het dient vaak als afzetmateriaal en dan is het niet de bedoeling dat het loskomt na het zeil ophangen. Voorbeelden hiervan zijn een bouwhekzeil, een banner of spandoek. Het beste bevestigingsmateriaal voor dekzeil zijn spanrubbers of tyraps. Spanrubbers zijn niet permanent en kun je dus losmaken. Je kunt ze ook met een s-haak nemen wat het gebruiksgemak bij het monteren van zeil verhoogd. Het haakje bevestig je aan een hek of ander haakje. Tyraps kun je eenmalig gebruiken maar zijn ook erg sterk. Zelfs als je zeil gebruikt om opgeslagen spullen mee af te dekken is het wenselijk om het vast te zetten. Denk aan afgedekt haardhout. Zonder de juiste bevestiging heb je kans dat de wind onder het zeil komt en er met je zeil vandoor gaat. Gebruik zeilklemmen en klem het zeil vast aan een stuk hout of steen. Voor het bevestigen van afdekzeil kun je in onze webshop een ruim assortiment bevestigingsmateriaal vinden.

Marktkraam opzetten met zeilklemmen

Sta je met jouw onderneming op de markt en heb je een marktkraam? Dan weet je als geen ander hoe zeilklemmen werken. Het zeil gebruik je om de marktkraam op te bouwen. Met behulp van een sterke roestvrijstalen klem zet je het zeil vast aan het houten kraamblad. De klemmen zijn zo sterk dat het zeil tegen weer en wind goed vast blijft zitten. Met een beetje handkracht knijp je het handvat in om de zeilklem te verwijderen. Bij het opzetten van een marktkraam kun je zeilklemmen goed gebruiken. In ons assortiment vind je de meest gebruikte variant.

Vastzetten van aanhangernetten

Aanhangernet zet je vast met elastiek. Het hebben van een goed vastgemaakt net is verplicht voordat je met een aanhangwagen de openbare weg op mag. Dan is de lading in de aanhanger veel stabieler en het transport veiliger. Denk bijvoorbeeld aan het afvoeren van puin naar de stort of het vervoeren van een meubelstuk dat niet in de auto past. Bij de aankoop van sommige netten zit een elastiek ingeregen. Als het stuk is gegaan of het ontbreekt, koop je dus snel een nieuwe. In ons assortiment vind je het meest eenvoudige aanhangwagen elastiek: de Easyfix. Dit sterke elastiek past rond de standaard maat aanhangernet en is met een kliksysteem los en vast te maken. In tegenstelling tot tyraps is elastiek dus veel te hergebruiken. Ook kun je zeilklemmen gebruiken. In dit geval is de juiste benaming aanhangernet klemmen.

Bevestigen van allerlei materialen en objecten tijdens het klussen

Onder algemene bevestigingsmateriaal vallen tyraps. Dit zijn echte alleskunners. De kabelbinders worden veel gebruikt bij kluswerkzaamheden. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, smal van formaat en in elke lengte verkrijgbaar. Ook zijn tyraps goedkoop. Echter is het nadeel dat ze eenmalig te gebruiken zijn en na aangebracht enkel los te krijgen door ze stuk te maken. Gebruik ze om objecten te bundelen of vast te maken. Denk aan kabels, buizen, hekken, bouwmaterialen en nog veel meer.

Heb je nog vragen over bevestigingsmaterialen of wil je weten welk soort nodig is voor jouw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk hier ons assortiment bevestigingsmaterialen

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.