Afzuigzakken

De afzuigzakken zijn stevige plastic zakken voor het opvangen van houtvezels en/of houtmot bij afzuigsystemen. Verschillende afmetingen zijn uit voorraad leverbaar. Zoek je zakken zonder of met zijvouw?

Zakken voor professioneel gebruik

Houtbewerkingsbedrijven maken vaak gebruik van houtbewerkingsmachines. Deze houtbewerkingsmachines en ook andere machines met materiaalafvoer hebben te maken met een afzuigingsysteem. De afzuiging dient voor het afvoeren van houtvezels, houtmot, stof of andere materialen. Om de houtvezels of andere materialen op te kunnen vangen heb je stevige plastic afzuigzakken nodig. Deze zaagselzakken, ook wel spaanderzakken genoemd, worden o.a. gebruikt door houtzagerijen, meubelmakers, houtbewerkers, jachtbouwers, aannemers en timmerbedrijven. 

De plastic afzuigzakken van Vendrig Packaging zijn gemaakt van LDPE materiaal.  Ze zijn leverbaar met een vlakke bodem en met zijvouw. De zakken zijn transparant van kleur. Er zijn verschillende benamingen voor afzuigzakken, waaronder zaagselzakken, houtmotzakken en spaanderzakken,

Plastic afzuigzakken

Deze gewone plastic afzuigzakken hebben een vlakke bodem met bodemseal. De gewone plastic zakken zijn leverbaar in verschillende diktes, afmetingen en diameter. Ze worden geleverd per stuk (10 stuks) of per doos. De houtbewerkingsmachines of andere machines hebben vaak te maken met verschillende diameters bij de afzuiging. Vendrig Packaging heeft voor de meeste afmetingen een geschikte afzuigzak. Mocht jouw geschikte maat er niet tussen zitten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen al vanaf kleine aantallen een plastic afzuigzak op maat maken.

Plastic afzuigzakken met zijvouw

De plastic afzuigzakken met zijvouw worden vaak gebruikt voor machines met een vierkante opvangbak. De plastic afzuigzakken worden vervolgens in de opvangbak geplaatst en wanneer deze vol is, kan deze gemakkelijk worden verwijderd. De plastic afzuigzakken met zijvouw zijn leverbaar in verschillende diktes, afmetingen en diameter. Ze worden geleverd per stuk (10 stuks) of per doos.

Het is een stevige opvangzak voor spaanders en houtmot, gemaakt van een taaie transparante kunststof.

De voordelen van de plastic afzuigzakken

  • De werkplaats of magazijn blijft vrij van houtvezels, houtmot of stof
  • De afzuigzakken zijn leverbaar in verschillende diktes, afmetingen en diameters, waardoor er bijna voor iedereen een geschikte zak is
  • Het zijn stevige plastic zakken
  • De zakken zijn zowel leverbaar met een vlakke bodem als met zijvouw

Plastic afzuigzakken kopen

Wil je plastic afzuigzakken kopen? Dan ben je bij Vendrig Packaging aan het juiste adres! Onze afzuigzakken zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, afhankelijk van de diameter van de afzuigunit. In het assortiment hebben we universele plastic afzuigzakken welke voor veel verschillende afzuiginstallaties geschikt zijn.

Zit je maatvoering of diameter er niet tussen? Dan kunnen wij al vanaf redelijk kleine aantallen produceren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bekijk hier ons assortiment afzuigzakken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.