Afvalzakhouders 400 liter

Afvalzakhouders 400 liter van Vendrig Packaging zijn perfect geschikt voor afvalzakken met een capaciteit van 400 liter, zoals de Knapzak® van Knapzak Benelux. De afvalzakhouder heeft een hoogte van 130 cm zodat zakken als de Knapzak® eenvoudig kunnen worden gevuld zonder dat mensen moeten bukken en daarmee hun rug te veel belasten of over hun macht hoeven te werken. Zakken zoals de Knapzak® worden eenvoudig in de afvalzakhouder gehangen, zonder dat deze met klemmen of op een andere manier moeten worden vastgezet. De afvalzakhouder in combinatie met zakken zoals een 400 liter Knapzak® is dan ook een van de meest praktische, voordelige en efficiënte manieren om meer grip te krijgen op de verwerking van de afvalstromen binnen je magazijn of werkplaats.

De afvalzakhouder van Vendrig Packaging is compatible met de Knapzak®

Met de afvalzakhouder van Vendrig, onder andere geschikt voor de Knapzak® wordt het nog makkelijker om afval te verzamelen op verschillende vaste punten binnen het bedrijf. De eenvoudige bevestiging van zakken met een inhoud van 400 liter maken het eenvoudig om verpakkingsmaterialen zoals plastic, piepschuim, papier en karton te verzamelen en af te voeren. In de webshop vind je diverse producten die compatible zijn met de afvalzakhouder van Vendrig, waaronder de Knapzak® en ook een 400 liter vuilniszak. De afvalzakhouder van Vendrig Packaging en de daarvoor geschikte Knapzak® zijn dus de ideale combinatie voor het verzamelen en scheiden van afval binnen een bedrijfsomgeving.

Meer weten over de Knapzak®?

Bij Vendrig Packaging zijn we erg enthousiast over de Knapzak®. Knapzak Benelux BV is al sinds 1995 bezig met het vereenvoudigen van recycling in industriële- en bedrijfsomgevingen. Naast de Knapzak® heeft het bedrijf verschillende andere bakken en containers in het assortiment die bedrijven helpen om grip te krijgen op de interne afvalstromen. Klik vooral door als je meer wilt weten over de mooie producten van Knapzak®.

Ook handig als afvalzakhouder voor thuis

De afvalzakhouder is in combinatie met een grote vuilniszak niet alleen handig voor op het werk, ook thuis kun je bijdragen aan een beter milieu. Omdat de houder weinig plek in neemt zet je hem makkelijk in de schuur, op zolder of op een andere plek waar hij niet in de weg staat. Dankzij het gegalvaniseerde of gecoate staal (afhankelijk van de versie die je kiest) kun je de afvalzakhouder zelfs buiten neer zetten. Wanneer de zak vol is kun je deze wegbrengen of laten ophalen als onderdeel van het Plastic Heroes programma. Informeer bij je eigen gemeente over de voorwaarden.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12617 reviews.