Big bags

Big bags worden gebruikt voor opslag en transport van grote volumes, zij worden daarom ook wel bulkzakken genoemd. Dankzij het grote draagvermogen zijn big bags ideaal voor veel soorten materialen en grondstoffen. In verschillende branches worden big bags veel gebruikt, waaronder de chemische industrie en de voedingsindustrie. Aannemers en hoveniers gebruiken vaak kuubzakken voor transport van stenen en grind of als zandzak. Heb je vragen over big bags of de toepassing ervan? Maak gebruik van onze kennis en ervaring en neem contact met ons op.

Bekijk als

Soorten big bags

Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten big bags. Bij ons kun je ze direct uit voorraad bestellen. De best verkochte variant is de standaard big bag met een inhoud van 1 kuub. Van deze big bag hebben wij ook kleinere uitvoeringen met een inhoud van een halve en een kwart kubieke meter. Naast deze standaard uitvoeringen hebben wij ook een big bag speciaal voor het afvoeren van asbest. Deze zak kan aan de bovenzijde worden afgesloten met een schort. Ook hebben wij een big bag variant met vulschort en een variant met losslurf. Dat zijn zes verschillende soorten big bags met verschillende eigenschappen en toepassingen.

Big bag 1 kubieke meter (standaard big bag)

De big bag van 1 kubieke meter is de standaard uitvoering en de meest verkochte variant. Deze big bag wordt vooral gebruikt voor het transporteren en opslaan van zand en grind en voor het afvoeren van puin.

Big bag halve kubieke meter

De big bag van een halve kubieke meter is aan de bovenzijde geopend en heeft een vlakke bodem. Deze big bag wordt gebruikt voor transport van zand, grind en aarde wanneer er geen 1 kuub zak nodig is.

Big bag kwart kubieke meter

Deze kwart kuub big bag is de kleinste bag die je kunt kopen. Deze wordt ook gebruikt voor transport van zand, grind en aarde wanneer er geen 1 of halve kuub zak nodig is. Ook zie je deze zak terugkomen bij tuinwerkzaamheden en om planten en bomen in te kweken.

Big bag met schort

De big bag met schort heeft aan de onderzijde een vlakke bodem en is bovenin voorzien van een vulschort waarmee de zak kan worden afgesloten. Door het afsluiten van de zak voorkom je dat er vocht of vuil in kan komen. Ook is deze ideaal voor de opslag van grondstoffen of materialen. Deze bag is even groot als de standaard 1 kuub big bag.

Big bag met losslurf

De big bag met losslurf is aan de bovenzijde open en heeft aan de onderzijde een lossurf. Met behulp van deze losslurf kun je gemakkelijk de inhoud van de big bag storten. Deze bag is even groot als de standaard 1 kuub big bag en is na het openen van de losslurf permanent open aan de onderzijde.

Big bag met asbestlogo

De big bags met asbest logo zijn speciaal bestemd voor het afvoeren van asbest of asbesthoudende materialen. De zakken kunnen aan de bovenzijde worden afgesloten met een schort. Ook de bodem van de zak is afgesloten. Op de zijkant van deze speciale 1 kuub big bag vind je een groot asbest logo in meerdere talen.

Toepassing big bags

De big bag wordt gebruikt voor de aan- en afvoer van puin, bouwmaterialen (o.a. grind, zand en stenen) en tuinafval. Big bags zijn onmisbaar voor iedere aannemer, sloper en tuinier die ze in grote hoeveelheden bestellen. De zakken zijn gemaakt van polypropyleen, een sterke plastic soort, waardoor de big bags een draagcapaciteit kunnen hebben van zeker 1.500 kilo. Elke big bag is voorzien van vier draaglussen en is rondom scheurbestendig gestikt. Het is ook mogelijk om de deze big bags te voorzien van een logo en/of bedrijfsgegevens. We hebben in ons assortiment ook kleinere en andere soorten puinzakken. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 751 reviews.