Big bags

Big bags worden gebruikt voor opslag en transport van grote volumes, zij worden daarom ook wel bulkzakken genoemd. Dankzij het grote draagvermogen zijn big bags ideaal voor veel soorten materialen en grondstoffen. In verschillende branches worden big bags veel gebruikt, waaronder de chemische industrie en de voedingsindustrie. Aannemers en hoveniers gebruiken vaak kuubzakken voor transport van stenen en grind of als zandzak. Alle big bags worden leeg en zonder inhoud geleverd. Ze zijn sterk en hebben een uitstekende kwaliteit. Heb je nog vragen over big bags of de toepassing ervan? Maak gebruik van onze kennis en ervaring en neem contact met ons op.

Soorten big bags

Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten big bags. Bij ons kun je direct uit voorraad big bags bestellen. De best verkochte variant is de standaard big bag met een inhoud van 1 kuub. Van deze variant hebben wij ook kleinere uitvoeringen met een inhoud van een halve en een kwart kubieke meter. Naast deze standaard uitvoeringen hebben wij ook een big bag, speciaal voor het afvoeren van asbest. Deze zak kan aan de bovenzijde worden afgesloten met een schort. Ook kun je een big bag bestellen als variant met vulschort en een variant met losslurf. Wij hebben zes verschillende soorten big bags met verschillende eigenschappen en toepassingen. Wil je een lege big bag kopen? Dan kun je kiezen uit onderstaande varianten.

Big bag 1 kubieke meter (standaard big bag)

De big bag van 1 kubieke meter is de standaard uitvoering en de meest verkochte variant. Deze big bag wordt vooral gebruikt voor het transporteren en opslaan van zand en grind en voor het afvoeren van puin.

Big bag halve kubieke meter

De big bag van een halve kubieke meter is aan de bovenzijde geopend en heeft een vlakke bodem. Deze big bag wordt gebruikt voor transport van zand, grind en aarde wanneer er geen 1 kuub zak nodig is.

Big bag kwart kubieke meter

Deze kwart kuub big bag is de kleinste bag die je kunt kopen. Deze wordt ook gebruikt voor transport van zand, grind en aarde wanneer er geen 1 of halve kuub zak nodig is. Ook zie je deze zak terugkomen bij tuinwerkzaamheden en om planten en bomen in te kweken.

Big bag met schort

De big bag met schort heeft aan de onderzijde een vlakke bodem en is bovenin voorzien van een vulschort waarmee de zak kan worden afgesloten. Door het afsluiten van de zak voorkom je dat er vocht of vuil in kan komen. Ook is deze ideaal voor de opslag van grondstoffen of materialen. Deze bag is even groot als de standaard 1 kuub big bag.

Big bag met losslurf

De big bag met losslurf is aan de bovenzijde open en heeft aan de onderzijde een lossurf. Met behulp van deze losslurf kun je gemakkelijk de inhoud van de big bag storten. Deze bag is even groot als de standaard 1 kuub big bag en is na het openen van de losslurf permanent open aan de onderzijde.

Big bag asbest

De big bags asbest hebben een opgedrukt asbest logo zijn speciaal bestemd voor het afvoeren van asbest of asbesthoudende materialen. De zakken kunnen aan de bovenzijde worden afgesloten met een schort. Ook de bodem van de zak is afgesloten. Op de zijkant van deze speciale 1 kuub big bag asbest vind je een groot asbest logo in meerdere talen.

Toepassing big bags

De big bag wordt gebruikt voor de aan- en afvoer van puin, bouwmaterialen (o.a. grind, zand en stenen) en tuinafval. Deze bulkzakken zijn onmisbaar voor iedere aannemer, sloper en tuinier die ze in grote hoeveelheden bestellen. De zakken zijn gemaakt van polypropyleen, een sterke plastic soort, waardoor de big bags een draagcapaciteit kunnen hebben van zeker 1.500 kilo. Elke big bag is voorzien van vier draaglussen en is rondom scheurbestendig gestikt. Het is ook mogelijk om de deze te voorzien van een logo en/of bedrijfsgegevens. We hebben in ons assortiment ook kleinere en andere soorten puinzakken. Groot en klein. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Lege big bag kopen

Op zoek naar een lege big bag? Een lege big bag kopen kan niet overal. Er zijn veel bedrijven die een gevulde bigbag aanbieden. Hier wordt dan bijvoorbeeld zand of tuinaarde in meegeleverd. Dit is handig voor een hovenier of aannemer die de grondstoffen besteld en een big bag nodig heeft om gemakkelijk grote hoeveelheden geleverd te krijgen. Bij ons is de big bag leeg en opgevouwen. Alle zakken die besteld worden worden leeg en netjes opgestapeld en omsnoerd aangeleverd. Zo kan de bestelling efficiënt vervoerd worden en kun je zelf gemakkelijk bigbags van de voorraad pakken. Bestel jij graag een variant big bag leeg, en die hierboven beschreven is? Dan heb je bij ons ruime keuze en voordelige prijzen.

Inhoud big bag

De inhoud van een big bag is verschillend. De standaard big bag inhoud is 1 kuub. Dat is 1 bij 1 bij 1 meter. Dat maakt de inhoud big bag erg groot en veel groter dan andere zakken. Er zijn ook kleinere zakken beschikbaar, waaronder halve kuub big bags en zelfs met kwart kuub inhoud. Hier past minder in, maar zijn lichter om te tillen of te slepen. Handig bij bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden om tuinafval in te verzamelen.

Synoniemen van big bags

Een big bag vele synoniemen. Hieronder vallen bulkzakken, bigbags, kuubzakken, kuubzak, big bag zakken en grote bouwzakken. Een big bag wordt ook wel eens geschreven als bigbag. Hiermee weten we wat er bedoeld wordt, maar bigbag hoor je eigenlijk los te schrijven; als big bag. Een bulkzak betekent niets anders dan dat je er een bulk aan grondstoffen of materialen in kwijt kan. Een ander woord voor bulk is "grote hoeveelheid". Een kuubzak betekent dat er een kuub (1 kubieke meter) in past. Een kuubzak kopen kan bij ons direct uit voorraad en is erg gemakkelijk. 

Big bag bestellen

Wij hebben een big bag bestellen gemakkelijk gemaakt. Bedenk van te voren hoe veel en hoe zwaar het afval, de grondstof of de materialen bij elkaar zijn die je wilt verzamelen. Bepaal op basis daarvan hoe groot de bulkzak moet zijn. Bepaal vervolgens, bij het big bags bestellen, de hoeveelheid die je nodig hebt. Plaats de bestelling en als je vóór 17.00uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog!

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1308 reviews.