Big bag EASY BAG SOLUTIONS

Big bag EASY BAG SOLUTIONS
Big bag EASY BAG SOLUTIONS gebruik: Big bag EASY BAG SOLUTIONS
Big bag easy bag solutions
Close image
  • Big bag EASY BAG SOLUTIONS

    Vraag naar de levertijd
    Verzendkosten en levertijd

    De Easy Bag is een big bag die net als een gewone big bag zelf open blijft staan. Een gewone big bag zakt echter in elkaar wanneer je deze zonder support neerzet, waar de Easy Bag zelf overeind blijft staan. Een stuk makkelijker om te vullen dus! Het zijn grote, dikke en stevige zakken van 90 bij 90 bij 96 cm met een draagcapaciteit van 1000 kg.

    Klantenservice
    Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

    Specificaties Big bag EASY BAG SOLUTIONS

    Kleurwit
    Lengte87 cm
    Breedte87 cm
    Hoogte96 cm
    Gewichtca. 3,2 kg
    UitvoeringEASY BAG SOLUTIONS
    Typeopen top, vlakke bodem, zelf openstaand
    Geschikt voorinzamelen van afval
    Prijs perstuk
    Meer informatie over dit product

    Omschrijving Big bag EASY BAG SOLUTIONS

    De Easy Bag is een grote big bag zak die open en rechtop blijft staan na het uitvouwen. Dankzij de grote opening van 90 bij 90 centimeter kun je met gemak materialen, goederen, afval, puin en andere spullen verzamelen. Afval kun je zelfs van een afstand er in mikken. Dit maakt de Easy Bag ideaal als afvalbak op openbare gelegenheden zoals festivals, campings, buitenfeesten en andere evenementen.

    Eigenschappen van de Easy Bag

    Met een inhoud van 1000 liter en een draagcapaciteit van 1000 kilo kun je veel kwijt in een Easy Bag. Net zoals een traditionele big bag is deze grote zak gemaakt van geweven polypropyleen. De zijkanten zijn extra verstevigd waardoor de zak rechtop blijft staan. Scherpe voorwerpen kunnen niet door dit strak geweven plastic weefsel snijden. De randen zijn meervoudig gestikt en kunnen daardoor niet inscheuren. In elke hoek zijn hijslussen vastgemaakt. De 4 hijslussen worden gebruikt om de zak op te tillen om te verplaatsen of af te voeren. De Easy Bag is gemakkelijk in- en uit elkaar te vouwen. Zo is er weinig ruimte nodig om ze te transporteren wanneer ze leeg zijn. Deze grote zakken kunnen ook bedrukt worden met een tekst of logo om ze een persoonlijk jasje te geven.

    Gebruik de Easy Bag big bag op evenementen met veel

    In veel gevallen is een standaard big bag prima geschikt voor de meeste klussen. In bepaalde situaties is een Easy bag veel handiger in gebruik dan een big bag. Een Easy bag hoeft namelijk niet open gehouden te worden om te kunnen vullen. Zo is deze zak ideaal als afvalzak bij evenementen met grote opkomst zoals evenementen, op campings en tijdens festivals. Bezoekers van deze gelegenheden gooien er met gemak vanaf een afstandje hun bekertjes, bordjes en ander afval in. Dat maakt het verzamelen van afval op centrale plekken op het terrein een stuk makkelijker.

    Het gebruik van de Easy Bag in de bouw

    Dankzij de stevigheid van de Easy Bag kan hij met vaker gebruikt worden. In- en uitvouwen gaat heel soepel. Nog een situatie waarin een Easy Bag handiger in gebruik is dan een big bag, is als je aan het werk bent met een graafmachine. De bag blijft openstaan en kan daardoor veel makkelijker en sneller worden gevuld met de inhoud, zoals zand of grind, dan een big bag die je met hulpmiddelen overeind moet houden.

    Is dit product toch niet wat je zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment big bags.

    De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13674 reviews.