Plastic afvalzakken

Plastic afvalzakken zijn de meest gebruikte plastic zakken voor het verzamelen van afval. Naast de traditionele plastic afvalzakken, vind je ook milieuvriendelijke zakken, kliko zakken en containerzakken. Denk je ook aan handige accessoires? Bekijk hier ons grote assortiment.

De meest gebruikte plastic afvalzak

Plastic afvalzakken zijn multifunctioneel. De stevigheid en het formaat is ideaal. Niet alleen passen ze in een prullenbak om huisvuil te verzamelen. Je kunt ze ook gebruiken als zak om spullen in te verzamelen om bijvoorbeeld op te slaan op zolder. Of tijdens een verhuizing passen er een hoop kleren in om mee efficiënt te nemen naar het nieuwe adres. Deze plastic afvalzakken hebben een KOMO zak uitstraling en zie je het meest gebruikt worden voor huisvuil, hoewel er ook speciale plastic zakken voor plastic afval zijn. Ze worden vol aan de straat gezet om opgehaald te worden door de vuilniswagen van de gemeente. Ze zijn ruim en stevig. Hierdoor past er veel in en hebben ze een prima scheurweerstand. Voor het scheiden van afval zijn onze vuilniszakken geschikt volgens de milieu-eisen. 

Maak je buurt schoon!

Plastic afvalzakken kun je samen met wat hulpmiddelen gebruiken om de buurt schoon te maken. Rondzwervend afval kan een vervelende uitstraling hebben in jouw woonomgeving. Het kan ontstaan doordat afvalbakken aan de late kant worden geleegd door de gemeente of dat er onzorgvuldig met afval omgegaan wordt waardoor het in de natuur en op straat belandt. Soms worden er buurtinitiatieven opgezet om dit zwerfafval op te ruimen. Neem de afvalzakhouder. Hier past de plastic afvalzak uitstekend in en je draagt hem open mee op straat. Met de afvalgrijper grijp je alle prullen en vuil van de grond. De set maakt het geheel compleet. Zo is jouw straat, buurt of zelfs woonomgeving snel weer opgeruimd.

Groene kliko plastic afvalzakken

Een plastic afvalzak in de groene kliko bij het tuinafval? Dat kan! Zonder dat het milieu daar onder lijdt. De oplossing is een biologisch afbreekbare afvalzak. Deze zakken zijn gemaakt van materiaal dat in de natuur kan afbreken. Vul deze zak gerust met tuinafval en ander composteerbaar afval om dit te scheiden met het groen.

De 400 liter afvalzakhouder

Effectief grote hoeveelheden plastic afval scheiden kan in de grote afvalzakhouder. Deze is geschikt voor afvalzakken, zoals de welbekende Knapzak met een inhoud van 400 liter . De 400 liter afvalzakhouder komt vaak voor in magazijnen waar veel plastic materiaal vrij komt bij het opensnijden van containers, pallets en andere goederen. Het scheiden van plastic is belangrijk. Kleine zakken leveren teveel werk op of zakken worden te vol gepropt met plastic afval waardoor ze kunnen scheuren. Kies voor gemak met de afvalzakhouder voor zakken van 400 liter.

Plastic afvalzakken bestellen?

Bekijk hier ons assortiment plastic afvalzakken

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.