Bouwfolie

Bent u op zoek naar bouwfolie of bouwplastic op rol? Zowel de particulier als de professional is hier op het juiste adres om bouwfolie te kopen. De folie is uitermate geschikt voor het afdekken en beschermen van onder andere vloeren en wanden. Wij hebben bouwfolie in verschillende kwaliteiten en formaten. Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bekijk als

Toepassing bouwfolie

Bouwfolie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een van de meest gebruikte toepassingen van bouwfolie is het afdekken van vloeren. Ook wordt de folie veelal gebruikt bij dak- en gevelelementen, voor het afschermen van metselwerk of als inpakfolie. Daarnaast wordt het ook gebruikt onder betonnen vloeren, om vocht vast te houden zodat snelle uitharding voorkomen wordt.

Het bouwplastic biedt ook bescherming aan bijvoorbeeld stenen, hout en andere bouwmaterialen. De bouwfolie op rol wordt ook vaak gebruikt als tijdelijke afdichting van ramen en deuren.

Regeneraat of A-kwaliteit bouwfolie?

Bouwfolie of plastic op rol leveren wij in 2 verschillende kwaliteiten, regeneraat en A-kwaliteit. Regeneraat betekent uit afval herwonnen grondstof, oftewel geproduceerd uit gerecycled plastic (LDPE). Hierdoor is de folie gunstig geprijsd en maakt u tevens een milieubewuste keuze. Daarnaast is de regeneraat bouwfolies ook dampremmend. Het gebruik van regeneraat LDPE zorgt ervoor dat de transparante bouwfolies niet helder transparant zijn, maar een grauwige kleur hebben. A-kwaliteit is een hoogwaardige kwaliteit. Bij de A-kwaliteit is geen regeneraat toegevoegd. Hierdoor is deze folie goed recyclebaar. Daarnaast is de bouwfolie van A-kwaliteit helder transparant. 

Het bouwplastic is sterk en erg flexibel. Ook bij extreem koude temperaturen is deze bouwfolie op rol erg geschikt. Omdat het product zeer veel toepassingsgebieden heeft is het leverbaar in diverse diktes en afmetingen. Zo is het bouwplastic leverbaar in transparant en zwart. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 751 reviews.