Plastic puinzakken

Plastic puinzakken zijn ideaal voor het verzamelen van puin en zwaardere materialen. Geschikt voor zowel particulieren als professionele gebruikers zoals dakdekkers, aannemers en slopers. Heb je een doos nodig of wil je liever per 10 stuks bestellen?

Plastic puinzakken voor kleinere hoeveelheden puin

Deze stevige zakken zijn geschikt voor kleinere hoeveelheden puin. Voor het verwerken van grote hoeveelheden puin kunnen ook big bags gebruikt worden. Dit betekent dat deze zakken altijd dicht in de buurt kunnen zijn tijdens werkzaamheden. Een bouwpuin container of big bag staat altijd op een centrale plek op de bouwplaats. Deze zakken neem je eenvoudig met je mee om het afval direct in te stoppen. Neem deze zakken als je een stevigere zak nodig hebt dan afvalzakken. Je kunt er zwaarder afval in kwijt. Denk hierbij aan stenen, hout en diverse metalen. Let wel op onderdelen met scherpe punten en lange voorwerpen. In deze zakken verzamel je het puin waarna je het eenvoudig gebundeld kunt afvoeren.

Koop slim in!

Plastic puinzakken kopen kan voordelig in grote hoeveelheden of in kleinere hoeveelheden voor de kleinverbruiker. Hiervoor heb je de keuze uit het kopen van een doos maar ook per 10 stuks. De puinzakken zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Heb je nog vragen over de toepassing van deze zakken voor puin? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Kies hier jouw puinzakken

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12619 reviews.