Puinzakken

Wil je puinzakken kopen? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Puinzakken worden gebruikt voor het opruimen en transporteren van puin. Je kunt bij ons terecht voor plastic puinzakken, grote puinzakken (big bags), geweven zakken van polypropyleen (pp), asbest puinzakken, bouwpuin zakken en sterke plastic zakken voor afval. Wij leveren stevige en scheurbestendige zakken voor kleine en grote klussen. Deze zijn ideaal om te gebruiken op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is voor een bouwcontainer. Ben je op zoek naar tips of advies om puinzakken kopen makkelijker te maken? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Geweven polypropyleen puinzakken

Polypropyleen zakken zijn scheurbestendige en zeer sterke afvalzakken waarmee puin of zwaar afval wordt opgeruimd. Polypropyleen puinzakken worden ook wel afgekort als pp puinzakkken.

De polypropyleen puinzak is leverbaar in diverse afmetingen en met of zonder binnenzak (liner). De puinzakken met binnenzak zijn goed geschikt voor werkzaamheden met puin of afval waar vochtige bestanddelen tussen zitten.

Deze puinzakken worden veelal gebruikt bij een verbouwing, maar zijn ook te gebruiken voor tuinafval. Ook kunnen geweven puinzakken gebruikt worden als zandzak. Maar let op; wanneer je een geweven puinzak gebruikt voor buiten, houd er dan rekening mee dat deze niet UV-bestendig is.

De polypropyleen geweven puinzakken zijn geweven, en daardoor zeer sterk. Dit zorgt ervoor dat de puinzak niet uitscheurt wanneer er scherpe voorwerpen in zitten. De polypropyleen zakken kunnen veel gewicht dragen en zijn bestand tegen scherpe en uitstekende hoeken.

De polypropyleen geweven puinzak heeft een aantal voordelen. De zakken zijn voordelig, herbruikbaar en uitermate geschikt voor zwaar afval.

Zowel particulieren als bouwbedrijven en aannemers kunnen bij ons polypropyleen geweven puinzakken kopen. De pp puinzakken zijn te bestellen per stuk, maar ook in grotere aantallen zoals 100 en 1000 stuks. Zo is er voor iedereen een geschikt aantal verkrijgbaar.

Plastic puinzakken

Plastic puinzakken bestellen kan bij ons vanaf 10 stuks en 100 stuks. De plastic puinzakken hebben wij in diverse afmetingen en leverbaar in de kleuren zwart, groen en transparant.

Het voordeel van de plastic puinzak is dat zowel particulieren als grote bouwbedrijven bij ons geholpen kunnen worden. Als particulier heb je niet heel veel plastic puinzakken tegelijkertijd nodig en daarom verkopen wij deze al vanaf 10 stuks. Grote bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met sloopwerkzaamheden en aanpassingen in en rondom het huis. Zij kunnen plastic puinzakken bestellen vanaf 100 stuks. Het scheelt aanzienlijk in de prijs als je als aannemer of groot bouwbedrijf grote hoeveelheden puinzakken besteld.

Een ander voordeel van plastic puinzakken kopen is dat ze zijn ontwikkeld uit gerecycled plastic. Hiermee draag je bij aan een schoner milieu.

De plastic puinzakken worden gebruikt voor het transporteren van puin bij kleinere klussen. Denk hierbij aan verbouwingen en sloopwerkzaamheden in huis. Met een kleinere plastic puinzak kunnen kleine materialen, zowel licht als zwaar, in het huis of bouwplaats direct worden opgeruimd. Let op het verzamelen van scherpe voorwerpen; deze kunnen de plastic puinzak kapot scheuren.

Grote puinzakken (big bags)

Naast de polypropyleen zakken en de plastic puinzakken hebben wij ook big bags (grote puinzakken) uit voorraad leverbaar. Dit is een grote bouwpuin zak, ook wel big bag genoemd. Er zijn verschillende soorten big bags. Zo hebben wij big bags met een inhoud van 1 kuub en een halve kuub. Ook vind je grote puinzakken en bouwpuin zakken met vulschort en losslurf.

Puinzakken voor asbest

Zodra je gaat werken met asbest en asbesthoudende materialen gelden er andere regels voor het verzamelen van afval. Asbesthoudende materialen moeten bij de gemeente worden aangeleverd in duidelijk herkenbare asbest puinzakken. Speciaal hiervoor hebben wij asbestzakken.

Sterke plastic zakken

Wil je sterke plastic zakken kopen? Net zoals puinzakken kopen, kun je in onze webshop sterke plastic zakken kopen. Deze zak is standaard gemaakt van dikker gerecycled plastic dat voorkomt dat de plastic zak (ook te gebruiken als puinzak) te snel doorscheurt. Gebruik deze voor allerlei huishoudelijke klussen, of tuin- en verbouwklussen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Sterke plastic zakken kopen kan bij ons direct uit voorraad en in verschillende hoeveelheden.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.