Puinzakken

Wilt u puinzakken kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Puinzakken worden gebruikt voor het opruimen en transporteren van puin. U kunt bij ons terecht voor plastic puinzakken, grote puinzakken (big bags), geweven polypropyleen (pp) puinzakken, asbestzakken en plastic afvalzakken. Wij leveren stevige en scheurbestendige zakken voor kleine en grote klussen. Het is ideaal te gebruiken op locaties waar te weinig ruimte beschikbaar is voor een bouwcontainer. Weet u niet precies welke puinzak u moet aanschaffen? Neem contact op met onze klantenservice voor advies!

Geweven polypropyleen puinzakken

Polypropyleen zakken zijn scheurbestendige en zeer sterke afvalzakken waarmee puin of zwaar afval wordt opgeruimd. Polypropyleen puinzakken worden ook wel afgekort als pp puinzakken.

De polypropyleen puinzakken zijn leverbaar in diverse afmetingen en met of zonder binnenzak (liner). De puinzakken met binnenzak zijn goed geschikt voor werkzaamheden met puin of afval waar vochtige bestanddelen tussen zitten.

Deze puinzakken worden veelal gebruikt bij een verbouwing, maar kan ook gebruikt worden voor uw tuinafval. Ook kunt u de polypropyleen puinzakken gebruiken als zandzak. Wanneer u deze puinzak gaat gebruiken voor buiten, dan zult u er rekening mee moeten houden dat deze niet UV-bestendig is.

De polypropyleen puinzakken zijn geweven zakken en daardoor zeer sterk. Doordat de puinzakken geweven zijn scheurt de zak niet uit wanneer er scherpe voorwerpen in zitten. De polypropyleen zakken kunnen veel gewicht dragen en zijn dus bestand tegen scherpe en uitstekende hoeken.

De polypropyleen puinzakken hebben een aantal voordelen. De zakken zijn zeer voordelig, herbruikbaar en uitermate geschikt voor heel zwaar afval.

Ook voor de polypropyleen puinzakken geldt dat zowel particulieren als bouwbedrijven en aannemers bij ons aan het juiste adres zijn. Zo verkopen wij de pp puinzakken per stuk, maar ook in grotere aantallen zoals 100 en 1000 stuks. Zo is er voor iedereen een geschikt aantal verkrijgbaar.

Plastic puinzakken

Plastic puinzakken zijn bij Vendrig Packaging leverbaar vanaf 10 stuks en 100 stuks. De plastic puinzakken hebben wij in diverse afmetingen en leverbaar in de kleuren zwart, groen en transparant.

Het voordeel van plastic puinzakken bij Vendrig Packaging is dat zowel particulieren als grote bouwbedrijven bij ons geholpen kunnen worden. Als particulier heeft u niet heel veel plastic puinzakken nodig en daarom verkopen wij deze al vanaf 10 stuks. Grote bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met sloopwerkzaamheden en aanpassingen in en rondom het huis. Daarvoor hebben wij plastic puinzakken leverbaar vanaf 100 stuks. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs, doordat u als aannemer of groot bouwbedrijf in een groter aantal inkoopt.

Een ander voordeel van plastic puinzakken is dat ze zijn ontwikkeld uit gerecycled plastic. Hiermee draagt u bij aan het milieu.

De plastic puinzakken worden gebruikt voor het transporteren van puin bij kleinere klussen. Denk hierbij aan verbouwingen en sloopwerkzaamheden in huis. Met een kleinere plastic puinzak kunnen kleine materialen, zowel licht als zwaar, in het huis of bouwplaats direct worden opgeruimd. 

Grote puinzakken (big bags)

Naast de polypropyleen zakken en de plastic puinzakken hebben wij ook big bags (grote puinzakken) uit voorraad leverbaar. Er zijn verschillende soorte big bags. Zo hebben wij big bags met een inhoud van 1 kuub en een halve kuub. Ook hebben wij big bags met vulschort en losslurf.

Puinzakken voor asbest

Wanneer u asbest in gaat leveren moet duidelijk kenbaar zijn dat de zakken asbest bevatten. Speciaal hiervoor hebben wij asbestzakken.

Puinzakken bedrukken

Het is ook mogelijk om uw puinzakken te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit geeft een professionele uitstraling op de bouwplaats. U kunt puinzakken al laten bedrukken vanaf 5.000 stuks. Neem contact met ons op via de telefoon of vul ons offerte formulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren naar de mogelijkheden. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 751 reviews.