Puinzakken

Wil je puinzakken kopen? Deze stevige zakken worden gebruikt voor het opruimen en transporteren van puin. In ons grote assortiment vind je plastic puinzakken, big bags, geweven polypropyleen zakken, asbest zakken, bouwpuin zakken en sterke plastic zakken voor afval. Kies hieronder jouw variant puinzak.

Puinzakken voor kleine en grote klussen

Grote of kleine klussen? Puinzakken zijn er in vele soorten en maten zodat ze voor alle soorten klussen ingezet kunnen worden. Wij leveren stevige en scheurbestendige zakken. Een puinzak is ideaal om te gebruiken op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is voor een bouwcontainer. Zo heb je altijd een zak voor puin bij de hand en hoef je niet telkens met een kruiwagen op een andere plek te lossen. Voor elke bouw-, verbouw-, of kluskarwei kun je een geschikte puinzak bestellen. Hieronder kun je lezen wat de verschillen zijn tussen de zakken in ons assortiment.

Geweven polypropyleen puinzakken

Polypropyleen zakken zijn scheurbestendige en zeer sterke afvalzakken waarmee puin of zwaar afval wordt opgeruimd. Ze worden ook wel afgekort als pp puinzakkken. Deze polypropyleen puinzak is leverbaar in diverse afmetingen en met of zonder binnenzak (liner). Met binnenzak zijn ze goed geschikt voor werkzaamheden met puin of afval waar vochtige bestanddelen tussen zitten.

Deze zakken worden veelal gebruikt bij een verbouwing, maar zijn ook te gebruiken voor tuinafval. Ook kunnen ze worden gebruikt als zandzak. Maar let op; wanneer je een geweven puinzak buiten inzet, houd er dan rekening mee dat deze niet UV-bestendig is. De polypropyleen puinzakken zijn geweven, en daardoor zeer sterk. Dit zorgt ervoor dat de puinzak niet uitscheurt wanneer er scherpe voorwerpen in zitten. Ze kunnen veel gewicht dragen en zijn bestand tegen scherpe en uitstekende hoeken. De zakken zijn voordelig, herbruikbaar en uitermate geschikt voor zwaar afval.

Zowel particulieren als bouwbedrijven en aannemers kunnen bij ons geweven puinzakken kopen. Bij ons zijn ze te bestellen per stuk, maar ook in grotere aantallen zoals 100 en 1000 stuks. Zo is er voor iedereen een geschikt aantal verkrijgbaar.

Plastic puinzakken

Plastic puinzakken kopen kan bij ons vanaf 10 stuks en 100 stuks. Je vind ze in diverse afmetingen en in de kleuren zwart, groen en transparant.

Het voordeel van de plastic puinzak is dat zowel particulieren als grote bouwbedrijven ze kunnen gebruiken. Als particulier heb je niet heel veel zakken tegelijkertijd nodig en daarom verkopen wij deze al vanaf 10 stuks. Grote bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met sloopwerkzaamheden en aanpassingen in en rondom het huis. Zij kunnen grotere hoeveelheden voordelig bestellen vanaf 100 stuks. Het scheelt aanzienlijk in de prijs als je als aannemer of groot bouwbedrijf grote hoeveelheden zakken besteld.

Een ander voordeel van plastic puinzakken kopen is dat ze zijn ontwikkeld uit gerecycled plastic. Hiermee draag je bij aan een schoner milieu.

Deze sterke zakken worden gebruikt voor het transporteren van puin bij kleinere klussen. Denk hierbij aan verbouwingen en sloopwerkzaamheden in huis. Met een kleinere plastic puinzak kunnen kleine materialen, zowel licht als zwaar, in het huis of bouwplaats direct worden opgeruimd. Let op het verzamelen van scherpe voorwerpen; deze kunnen de plastic puinzak kapot scheuren. Als dit voorkomt, kun je beter de geweven variant bestellen.

Grote puinzakken (big bags)

Naast de bovengenoemde zakken hebben wij ook big bags uit voorraad leverbaar. Dit is een grote bouwpuin zak, ook wel big bag genoemd. Er zijn verschillende soorten big bags: met een inhoud van 1 kuub, halve kuub en kwart kuub. Ook vind je grote puinzakken en bouwpuin zakken met vulschort en losslurf.

Puinzakken voor asbest

Zodra je gaat werken met asbest en asbesthoudende materialen gelden er andere regels voor het verzamelen van afval. Asbesthoudende materialen moeten bij de gemeente worden aangeleverd in duidelijk herkenbare asbest puinzakken. Speciaal hiervoor hebben wij asbestzakken. Lees je van te voren goed in over de regels van het werken met asbest. Dan kom je bij het afvoeren van het puin niet voor verrassingen te staan. Er zijn vele soorten zakken die voor asbest geschikt zijn.

Sterke plastic zakken

Wil je sterke plastic zakken kopen? Net zoals puinzakken kopen, kun je in onze webshop sterke plastic zakken kopen. Deze zak is standaard gemaakt van dikker gerecycled plastic dat voorkomt dat de plastic zak te snel doorscheurt. Gebruik deze afvalzakken voor allerlei huishoudelijke klussen, of tuin- en verbouwklussen. Dankzij het ruime formaat van 60 tot 400 liter kun je er veel in kwijt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Sterke plastic zakken kopen kan bij ons direct uit voorraad en in verschillende hoeveelheden vanaf 1 stuk.

Al onze zakken worden leeg geleverd. Lege puinzakken passen efficiënt in een verpakking. Hoe groter de aantallen zijn die je besteld, hoe hoger de staffelkorting is. Voor zowel grote als kleine bouw- en verbouwklussen hebben wij een passende oplossing om puin mee te verzamelen. Puinzakken kopen kan eenvoudig in onze webwinkel. Heb je nog vragen over dit product of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Bekijk hier ons assortiment puinzakken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.