Lopers en decoratiematerialen

Kleed elk feestje en gelegenheid aan met lopers en decoratiematerialen! Verwelkom je gasten in stijl en verras ze met feestelijke versiering. Elk evenement dat jij organiseert maak je compleet met gekleurd decoratiemateriaal. Bekijk hier ons assortiment en maak de gelegenheid onvergetelijk.

Rol de loper uit!

Organiseer je een feestje of speciale gelegenheid? Dankzij de uitstraling van een loper krijgt het karakter. Kies de kleur die het beste past bij de situatie. Een rode loper is geschikt voor een feestje of gala, een witte loper past uitstekend bij een bruiloft en de zwarte loper matcht met een chique opening. Maar geef er vooral je eigen draai aan. Jij rolt tenslotte de loper uit! Gaat er iemand in je omgeving bevallen? Rond de tijd van de geboorte past de babyblauwe en babyroze loper goed bij de gelegenheid. Als je over een loper loopt geeft dit je een geweldig gevoel. Bovendien is er dankzij de vloerversiering direct een goede sfeer op het evenement. Na het uitrollen kun je de loper vastmaken met bevestigingspennen of bijpassend gekleurd duct tape.

Blaas de ballonnen op!

In ons assortiment vind je gekleurde ballonnen. De kleuren matchen met de kleuren lopers zodat je een feestelijke combinatie kunt samenstellen. Ballonnen kun je opblazen met je adem, een luchtpomp, maar het leukste is om ze te vullen met helium. Dan stijgen ze op en blijven ze in de lucht hangen. Bind er wel eerst een touwtje om zodat je ze naar beneden kunt halen. Combineer ballonnen met ander decoratiemateriaal. Inspiratie hiervoor kun je vinden op deze decoratiepagina en op de jute op rol pagina. Maar kijk ook wat je nog thuis hebt liggen. Bijvoorbeeld slingers, confetti en andere objecten.

Babyshower decoratiemateriaal

Het is leuk om de geboorte van de baby van familie of vrienden te vieren. Het is een bijzondere gelegenheid. Daar hoort gepast decoratiemateriaal bij. Je kunt de slaapkamer, woonkamer, ziekenhuisbed of elk willekeurig andere kamer versieren. Maar ook het cadeautje dat je geeft aan de kersverse ouders mag een vrolijke uitstraling krijgen. Organiseer je een babyshower? Koop dan babyshower decoratiemateriaal. Dit kan de combinatie zijn van een babyshower confetti kanon dat het geslacht onthult, een loper en ballonnen. Natuurlijk kies je de kleuren die passen bij het geslacht. Babyblauw of babyroze. Babyshower aankleding zorgt dat het feestje een vrolijke sfeer krijgt.

Heb je nog vragen over het decoratiemateriaal in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Bekijk hier ons assortiment lopers en decoratiematerialen

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2542 reviews.