Lopers

Kleed iedere gelegenheid aan met lopers en decoratiematerialen van Vendrig Packaging! Verwelkom je gasten in stijl met mooi bij elkaar passende versiering. Bekijk hier ons assortiment decoratiematerialen en toebehoren en maak de gelegenheid onvergetelijk met een mooie, praktische loper die je per meter kunt bestellen.

Rode lopers

Organiseer je een feestje? Maak de aankleding compleet met een rode loper. Rol de rode loper uit op je feest of gala en iedereen voelt zich gelijk speciaal. Zet de toon met een rode loper en geef iedereen een VIP behandeling.

Witte loper

Zoek je een loper voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een chique feest? Kies dan voor een witte loper! Een witte loper geeft een chique uitstraling en past perfect bij bruiloften of jubileumfeesten. Met een witte loper kan je veel combineren, waardoor je een perfect pad maakt voor een entree of ceremonie plaats.

Roze loper

Heb je een babyshower of een kraamfeestje voor een meisje in de planning staan? Rol de roze loper uit voor deze gelegenheid. Een roze loper past perfect bij deze gelegenheid en de nieuwe moeder staat gegarandeerd versteld. Een roze loper kan ook perfect passen bij een bachelorette feest, de toekomstige bruid komt dan helemaal in de sfeer van het feest.

Zwarte loper

Organiseer je een chique feest, voor bijvoorbeeld een Oud en nieuw gala? Dan is een zwarte loper de perfecte loper voor deze gelegenheid. De zwarte loper heeft een chique uitstraling en kan goed gecombineerd worden met andere heldere kleuren. Een zwarte loper kan daarnaast ook gebruikt worden om een podium of een ruimte te bekleden.

Veel gestelde vragen

Hoe lang moet de loper zijn?

Waar je de loper voor gebruikt bepaalt hoe lang deze moet zijn. Zorg er daarom voor dat je de plek waar deze moet komen goed opmeet. Bij een rode loper voor een gala moet de loper bijvoorbeeld niet tot de deur lopen maar nog een stuk verder naar binnen. Een trap bij de entree betekent dat je al gauw een paar meter extra nodig hebt. Ieder kleur loper wordt per strekkende meter verkocht en heeft een maximale lengte van 50 meter. Bij een langere ontvangst route kun je meerdere lopers aan elkaar bevestigen met bijpassend duct tape.

Hoe duur is een loper?

De kosten voor een loper hangt af van het aantal strekkende meters dat je nodig hebt. Heb je alles goed opgemeten, en heb je ook rekening gehouden met eventueel snijverlies, dan kan je op de pagina van de gekozen loper dat invullen.

Hoe bevestig je een loper?

Om jouw gekozen loper vast te maken aan de ondergrond kan je kiezen uit 2 manieren. Na het uitrollen kun je de loper vastmaken met bevestigingspennen of bijpassend gekleurd duct tape. Als je kiest voor dezelfde kleur, valt de tape niet zo op. Voor een zachte ondergrond kan je speciale bevestigingspennen gebruiken, om te voorkomen dat er bollingen in je loper komen.

Hoe gebruik je een loper?

Onze lopers zijn geschikt voor binnen en buiten en zelfs voor intensief gebruik. Houd er wel rekening mee dat je loper niet continu buiten kunt laten liggen in alle weersomstandigheden.

Waar koop je een loper?

Lopers van verschillende kleuren per strekkende meter bestel je op vendrigpackaging.com. Wij hebben rode lopers, witte lopers, zwarte lopers en andere gekleurde lopers in ons assortiment. Voor elke gelegenheid hebben wij een loper.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14230 reviews.