Lopers en decoratiematerialen

Kleed iedere gelegenheid aan met lopers en decoratiematerialen van Vendrig Packaging! Verwelkom je gasten in stijl met mooi bij elkaar passende versiering. Bekijk hier ons assortiment decoratiematerialen en toebehoren en maak de gelegenheid onvergetelijk met een mooie, praktische loper die je per meter kunt bestellen. 

Rol de rode loper uit!

Organiseer je een feestje of speciale gelegenheid? Maak de aankleding compleet met een rode loper. Of kies een andere kleur die het beste past bij de situatie. Een rode loper voor een feestje of gala, een witte loper past uitstekend bij een bruiloft en de zwarte loper staat garant voor een chique opening van ieder evenement. Geef er vooral je eigen draai aan. Jij rolt tenslotte de loper uit! Zet de toon met een fel kleurtje of kies voor een chique uitstraling met een zwarte of witte loper. Na het uitrollen kun je de loper vastmaken met bevestigingspennen of bijpassend gekleurd duct tape.

 

Hoe lang moet de loper zijn?

Waar je de loper voor gebruikt bepaalt hoe lang deze moet zijn. Zorg er daarom voor dat je de plek waar deze moet komen goed opmeet. Bij een rode loper voor een gala moet de loper bijvoorbeeld niet tot de deur lopen maar nog een stuk verder naar binnen. Een trap bij de entree betekent dat je al gauw een paar meter extra nodig hebt. Ieder kleur loper wordt per strekkende meter verkocht en heeft een maximale lengte van 50 meter. Bij een langere ontvangstroute kun je meerdere lopers aan elkaar bevestigen met bijpassend duct tape.

 

Blaas de ballonnen op! 

In ons assortiment vind je gekleurde ballonnen. De kleuren matchen met de kleuren lopers zodat je een feestelijke combinatie kunt samenstellen. Ballonnen kun je vullen met lucht maar het leukste is om ze te vullen met helium. Dan stijgen ze op en blijven ze in de lucht hangen. Bind er wel eerst een touwtje om zodat je ze naar beneden kunt halen. Combineer ballonnen met ander decoratiemateriaal zoals een rode loper.

 

Babyshower decoratiemateriaal

De geboorte van een kind is altijd reden voor een feestje. En dan wil je moeder en kind verrassen met een leuk aangekleed huis. Ook daarvoor zit je goed bij Vendrig Packaging. Naast rode, zwarte en witte lopers is ook een roze en een blauwe loper in het assortiment opgenomen die je per meter bestelt. Dat is ook wel zo handig met opruimen wanneer je het gender reveal confettikanon afschiet. Bestel er bijpassende ballonnen bij en richt de babyshower in zoals jij wilt. Heb je nog vragen over het decoratiemateriaal in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Bekijk hier ons assortiment lopers en decoratiematerialen

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 9512 reviews.