Jute zakken

Jute zakken zijn stevige zakken die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ons bedrijf is ruim 65 jaar geleden opgestart als groothandel in jute zakken en dekkleden. Naast dat jute een sterk materiaal is, is het tevens luchtdoorlatend.

De jute zakken worden nog toegepast voor het verpakken van aardappelen en rijst en bij het zaklopen. Naast onbedrukte jute zakken kunt u ook jute zakken voor Sinterklaas in diverse afmetingen bij ons kopen. Deze jute zakken voor Sinterklaas zijn voorzien van een handig sluitkoord. Voor het beschermen van bomen en planten kunt u bij ons jute op rol bestellen.

Wil je jute zakken bedrukken of andere afmetingen jute kopen? Neem dan contact op via onze klantenservice.

Materiaal jute zakken

Jute is gemaakt van bastvezel die gespannen wordt tot sterke draden. Na katoen is jute een van de meest gebruikte vezels.

Toepassing jute

Jute wordt gebruikt voor vele toepassingen. Zo worden van jute bijvoorbeeld matten gemaakt om erosie op de grond te verminderen. De vezels in het jute is hierbij van belang. Deze zijn namelijk biologisch afbreekbaar. Daarnaast wordt katoen vaak verpakt in doeken van jute. Ook worden er van de vezels van jute ook tapijten, bekleding voor meubels en gordijnen gemaakt. De vezels van jute worden ook vaak gebruikt voor het versterken van andere materialen, zoals touw, en bij het maken van papier. De meest gebruikte toepassing van jute zijn de jute zakken en de jute op rol. De jute zakken worden veelal gebruikt voor het verpakken van aarappelen, rijst of cadeautjes tijdens Sinterklaas. 

Jute op rol

Het jute op rol wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Het weefsel van jute is zeer sterk en heeft een natuurlijke uitstraling. De rollen jute worden veel toegepast voor decoratieve doeleinden en als camouflagemateriaal.

Jute zakken voor Sinterklaas

In het kader van Sinterklaas hebben wij ook bedrukte jute zakken voor Sinterklaas in de verkoop. De jute zakken zijn in diverse afmetingen leverbaar. Ze worden uiteraard gebruikt voor het verpakken van kado's, maar worden ook veel als decoratiemateriaal gebruikt door winkels, scholen en bedrijven. Vendrig Packaging is al jaren hofleverancier van Sinterklaas.

Vragen over jute zakken?

Heeft u vragen over jute zakken of wilt u hulp bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 


Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 328 reviews.