Bedrukte jute zakken

Geen Sinterklaasfeest is compleet zonder bedrukte jute zakken met het gezicht van Sinterklaas of een lachende Piet erop! Die zakken neemt de Sint niet altijd mee uit Spanje, hij bestelt ze gewoon op jutenzakkenshop.com. En dat is eigenlijk ook wel logisch wanneer je het ruime aanbod aan bedrukte jute zakken ziet.

Bedrukte jute zakken voor snoepgoed, cadeaus en stoute kinderen

Een feestdag moet je natuurlijk leuk aankleden. En om verwarring tijdens pakjesavond te voorkomen hebben Sint en Piet zakken met hun eigen gezicht erop. Bedrukte jute zakken zijn lekker voordelig en in dankzij de verschillende maten is zijn er genoeg mogelijkheden voor zowel de zoete als de stoute kinderen. De grootste zakken van 60 bij 100 cm zijn natuurlijk bedoeld om de allerstoutste kinderen in mee te nemen naar Spanje.


Kom in de Kerststemming met bedrukte jute zakken

Wanneer Sinterklaas voorbij is gaat het feestdagenseizoen natuurlijk nog even door met Kerstmis. En het leukste aan Kerstmis is natuurlijk de sfeer die het oproept. De winkels worden helemaal in stijl ingericht en de kerstbomen worden bij de kweker, of van zolder, gehaald. Bedrukte jute zakken met een opdruk van de Kerstman, een open haard of een kerstboom, en gevuld met cadeautjes maken het beeld compleet. Je komt helemaal in de Kerststemming! De jute zakken staan overigens ook leuk als aankleding voor winkels en bij sportverenigingen.

Een groot aanbod voor een aantrekkelijke prijs

Gul als ze zijn, is het ook voor Sinterklaas en de Kerstman prettig wanneer ze voor een schappelijke prijs genoeg zakken hebben om iedereen van cadeautjes te voorzien. Het is dan ook geen wonder dat jutezakkenshop.com al jarenlang hofleverancier is voor menig Goedheiligman en zijn helpers! Wil je meer weten over de bedrukte jute zakken in de webshop? Laat het weten, neem contact op. 

Het Sinterklaasfeest

De meeste mensen vieren het Sinterklaasfeest rond 5 december. Het is een traditie waarbij cadeautjes worden gegeven aan kinderen die dit jaar zoet zijn geweest. Kinderen geven een verlanglijstje op aan Sinterklaas die dan de cadeautjes in een jute zak stopt en ze met behulp van de Piet via de schoorsteen afgeeft. Het is een feest dat traditioneel wordt gevierd, gezellig met de hele familie en leuk voor jong en oud.

Jute zak Sinterklaas

Jute zakken met Sinterklaas opdruk worden gebruikt tijdens het Sinterklaasfeest. De jute stof en met name de jute zak is het symbool geworden voor het verpakkingsmiddel van de cadeautjes die Sinterklaas meeneemt. Het is een stevige zak gemaakt van geweven sterke jute vezels. In de jute zak van Sinterklaas passen veel cadeautjes, vaak voor een heel gezin. Er zijn vele soorten bedrukte jute zakken te bestellen. In ons assortiment vind je verschillende opdrukken, waaronder het gezicht van Sinterklaas en het gezicht van Piet. Daarnaast vind je ook een schoorsteen opdruk en een opdruk van de hele Sint.

Grote Sinterklaas zakken en kleine Sinterklaas zakjes

In ons assortiment jute Sinterklaas zakken kun je jouw ideale formaat vinden. Er is veel keuze. Kleine jute Sinterklaas zakjes kun je gebruiken voor kleine cadeautjes of als geschenkverpakking. In grote jute zakken met Sinterklaas of Piet opdruk passen veel meer cadeaus. Zo is er voor ieder wat wils. Afhankelijk van het aantal cadeautjes dat in de zak moeten passen kun je het juiste formaat en een leuke opdruk uitzoeken. Naast bedrukking met de december thema's hebben de kleinere zakjes een handig sluitkoord. Zo kun je de pakjes en cadeautjes in vervoeren zonder dat ze uit de zak vallen. 

Jute Sinterklaas zakken als decoratiemateriaal

Jute zakken met Sinterklaas opdruk worden vóór en rond de feestdagen ook veel gebruikt als decoratiemateriaal. Winkels, scholen en bedrijven gebruiken Sinterklaas zakken voor een leuke feestelijke aankleding. Zo komen klanten, scholieren en bezoekers in de sfeer. Neem bijvoorbeeld een jute Sinterklaas zakje, gevuld met pepernoten en waarvan de bovenkant iets opgerold is, op een sokkel in de winkel staat. Traditioneel gezien is dit decoratie waar de meeste mensen direct het warme gevoel van de feestdagen van krijgen. Dit kan positief zijn voor de verkoop van de winkel. Ook consumenten maken leuke creatieve versieringen met Sinterklaas zakken. Zet ze tijdelijk in als zak voor speelgoed, zet ze rechtop als eyecatcher in de woonkamer of leg ze op tafel als placemat bij het eten. Genoeg leuke ideeën om helemaal in de Sinterklaas sfeer te komen.

Jute zakken voor kerst met kerstopdruk

Naast Sinterklaas opdruk hebben wij jute zakken met Kerstmis opdruk in ons assortiment. Hieronder vallen een jute zak met Kerstman en een zak met kerstboom. Zet deze vrolijke jute zakken onder de kerstboom of verzamel er de kerstcadeautjes in. Deze jute kerstzak is een leuke manier van het kerstfeest opfleuren.

Groot assortiment voor de Goede Sint

Wij zijn met ons grote assortiment en elk formaat jute zak Sinterklaas, al jaren hofleverancier van de Goede Sint. Nog een tip voor alle Hulpsinterklazen: hoe meer cadeaus er zijn, hoe verstandiger het is om meer zakken te bestellen. Het zou jammer zijn als niet alles mee kan in de zak van Sinterklaas.

Bekijk hier ons ruime assortiment bedrukte jute zakken voor Sinterklaas en Kerstmis

Liever geen bedrukking? Bekijk dan onze onbedrukte jute zakken.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.