Jute op rol

Jute op rol is een sterk weefsel van jute met een natuurlijke uitstraling. De rollen jute worden veel toegepast voor decoratieve doeleinden en als knutsel-, bescherming- en camouflagemateriaal. Bekijk hieronder alle varianten en kleuren jute op rol.

Beschermen, knutselen en decoreren

Jute op rol wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Je kunt creatief knutselen met het materiaal. Denk aan versiersels, decoratie, stoelkussens en aankleding voor bijvoorbeeld een vintage bruiloft. Mensen knutselen er veel mee. De creaties zijn onder andere raambedekking, stoelbekleding, een poef, inpakmateriaal voor een cadeau en voor surprises. Ook bescherming is een toepassing. Zo heeft jute een isolerende werking en kan het een boomstam beschermen tegen vorstschade. Decoreren binnen- en buitenshuis is ook een optie. Dankzij de grote rol en verschillende beschikbare kleuren jute op rol zijn de mogelijkheden eindeloos!

Alle soorten en maten jute op rol

Jute op rol komt in vele vormen, maten en kleuren. Het prettige aan dit product is dat het jute stof is dat efficiënt opgerold is. Per variant kun je meerdere formaten kiezen. Zo heb je altijd de keuze in welk oppervlakte formaat je de jute koopt. De stof is van hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Als je met deze stof aan de slag wilt voor bijvoorbeeld decoratie, knutselwerk, aankleding, versiering of voor een andere praktische invulling, dan is de kans groot dat je in onze webwinkel zult slagen met je zoektocht. De verschillende varianten jute op rol zijn als volgt:

Jute op rol

Dit is opgerolde jute stof met de natuurlijke en vintage uitstraling. Kies uit verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Jute band

Dit product is een smalle opgerolde jute rol. Het is handzaam, ideaal als decoratiemateriaal en om spullen te versieren of in te wikkelen. Jute band hebben we in naturel, gekleurd, buisvorm en als boomband om een boom tegen de vorst mee in te pakken.

Oud Hollands koedek

De originele Oud Hollandse koedek met nostalgisch patroon. Dit is jute op rol met de zwaarste kwaliteit verkrijgbaar. Koedek wordt gebruikt om koeien mee warm te houden die in de winter naar buiten gaan om te grazen. Tegenwoordig wordt het ook veel gebruikt als decoratiemateriaal en om mee te knutselen.

Gekleurde jute stof op rol

Gekleurde jute stof op rol is de originele jute stof beschikbaar in 11 verschillende kleuren.

Gekleurde jute stof

Gekleurde jute stof kun je voor vele toepassingen gebruiken. Het zijn stuk voor stuk vrolijke kleuren waarmee je kunt decoreren, knutselen en nog veel meer. Zo maken mensen er leuke versieringen mee zoals een vlaggenlijn, tafelloper of stoeldecoratie. Ook worden er bomen tegen de vorst mee ingepakt of een hor van gecreëerd. Met gekleurde jute stof heb je veel mogelijkheden om een gelegenheid of project leuk aan te pakken. In ons assortiment kun je rollen gekleurde jute in verschillende breedtes krijgen, van 30 cm tot en met 130 cm. Met een schaar of mesje kun je het zelf mooi op maat knippen.

Groot assortiment met leuke jute kleuren

Gekleurd jute op rol hebben wij in 11 verschillende kleuren op voorraad liggen. Kies uit blauw, donkergroen, oranje, lichtgroen, zwart, rood, robijn, lichtblauw, bordeaux, geel en bruin. Of neem een combinatie om variatie aan te brengen. Elk feestje of gelegenheid kun je hiermee leuk aankleden. Denk aan het kerstfeest, nieuwjaarsborrel, paasfeest, kinderfeestje of een verjaardag. Knutselprojecten die wat kleur kunnen gebruiken kleed je extra mooi aan met behulp van jute kleuren. Gebruik een leuke opvallende kleur eens om je stoelen opnieuw te stofferen, of maak er een kussen van in een leuke jute kleur. Gebruik je fantasie en bekijk ons grote assortiment. Veel plezier!

Bekijk hier ons assortiment met alle kleuren jute op rol

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2299 reviews.