Onbedrukte jute zakken

Onbedrukte jute zakken zijn praktisch én een origineel decoratiemateriaal. Gebruiken ze bijvoorbeeld om cadeautjes mee te verpakken of in te stoppen. Met een grotere onbedrukte jute zak kun je zaklopen. Vaderlandertjes dienen als jute zandzak. Bekijk hieronder jouw gewenste formaat onbedrukte jute zak en bestel eenvoudig.

Alle soorten onbedrukte zakken van jute

Onbedrukte jute zakken zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Hieronder vallen grote en kleine zakken. In een grote jute zak passen veel spullen. De kleinere varianten jute zakjes hebben een handig sluitkoord. Zo kun je cadeautjes of pakjes vervoeren zonder dat ze uit de zak vallen. Koop jouw formaat op basis van de grootte van de objecten die er in moeten passen. Hieronder zullen we de verschillende toepassingen beschrijven zodat je een goed idee hebt waar je ze voor kunt inzetten.

Jute zakjes als verpakkingsmateriaal

Winkeliers, webshop ondernemers en ook particulieren kunnen kleine onbedrukte jute zakjes gebruiken als verpakkingsmateriaal. Het is een origineel omhulsel van producten en giften. Denk hierbij aan accessoires, kettinkjes, snoepgoed of andere kleine items. De unieke natuurlijke uitstraling van het zakje is nét even wat anders en dat zal de klant verrassen. Jute is ook ideaal als verpakking voor een trouwbedankje. Het bedankje stop je in het onbedrukte jute zakje en geef je de gasten na het trouwfeest mee. Dit past erg goed bij een vintage bruiloft. We hebben ook een jute zakje met rood of wit hartje.

Onbedrukte jute zak als decoratiemateriaal

Onbedrukte jute zakken lenen zich uitstekend als decoratiemateriaal in en om het huis. Dankzij de natuurlijke en vintage uitstraling kun je het kwijt in de woonkamer, kinderkamer of werkkamer als echte sfeermaker. Gebruik de zak bijvoorbeeld als omhulsel van een plantenbak. Of in de kinderkamer als zak om het speelgoed in op te ruimen. Als winkelier zal een onbedrukte jute zak de aandacht trekken van klanten. Het jute materiaal geeft een warme en gezellige sfeer in de omgeving.

Jute zakken kopen voor zaklopen

Kinderfeestje in de tuin? Dan mag de activiteit zaklopen natuurlijk niet ontbreken. Zaklopen gaat het beste in de originele jute zak voor zaklopen. Dit gaat gegarandeerd plezier opleveren voor jong en oud. Deze zak is 110 cm hoog en daarmee zal het bij de meeste volwassenen tot de middel komen. Als kinderen gaan zaklopen kun je de bovenzijde van de zak prima oprollen. Veel plezier!

Bekijk hier ons assortiment onbedrukte jute zakken

Op zoek naar andere jute artikelen? Bekijk ook eens onze bedrukte jute zakken voor Sinterklaas of jute stof op rol.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.