Jute koffiezakken

Jute koffiezakken zijn tweedehands jute zakken en koffiezakjes die oorspronkelijk gebruikt zijn voor het verpakken en verschepen van koffiebonen. Bekijk hier ons assortiment met verschillende soorten opdruk.

Jute koffiezakken uit verschillende landen

De koffiezakken in ons assortiment komen uit verschillende landen en werelddelen. Zo hebben wij jute zakken uit Brazilië, Guatemala, India en Indonesië‎. Doordat het originele en gebruikte jute koffiezakken zijn kan het voor komen dat sommige zakken licht beschadigd zijn. Dit geeft een vintage en authentieke uitstraling aan de zakken. Daarnaast kan de bedrukking en kleuren van de koffiezakjes iets afwijken van de foto’s. 

Extra stevige jute zakken met originele bedrukking

Deze extra stevige zakken zijn gemaakt van zeer dikke jute stof. Dat komt omdat ze redelijk wat gewicht te verduren hadden. De zak mocht absoluut niet scheuren omdat een kapotte zak zou betekenen dat een grote lading koffiebonen verloren gaat. Dat is de reden dat jute koffiebonenzakken extra dikke jute vezels bevatten. Deze vezels zijn strak tegen elkaar geweven zodat ze gezamenlijk de luchtdoorlatende jute zak vormen. De bedrukking op de koffiezakjes is afkomstig van originele inkt, hoofdzakelijk in de kleur zwart maar ook groen, rood en bruin.

B'twill jute zakken als decoratiemateriaal in winkels

Jute zakken worden ook veel gekocht als decoratiemateriaal in winkels. Populair is onze zogeheten b'twill jute zak. Dit is een extra stevige jute zak met een kenmerkende verticale paarse jute lijn in het midden. Het heeft de authentieke uitstraling van een jute zak maar is extreem sterk en straalt kwaliteit uit. Het paarse element maakt de decoratie zak chique en origineel. Er zit geen bedrukking op. De b'twill zakken zie je voorbij komen in winkels rond de Sinterklaastijd.

Inspiratie voor jute koffiezakken

Jute koffiezakken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van meubels, kussens en lampen. Ook is het een leuke decoratie voor in de koffiebar. Met deze bijzondere en originele zakken kun je ook creatief knutselen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van toepassingen ter inspiratie. Het is een leuk cadeau om te geven en onmisbaar als decoratie voor de creatieve koffieliefhebber.

Bekijk hier ons assortiment jute koffiezakken

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12589 reviews.