Paklijstenveloppen

Wilt u paklijstenveloppen kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres! Met de paklijstenveloppen, ook wel documenthoezen genoemd, biedt u de optimale bescherming aan uw documenten. Uw documenten worden beschermd tegen vuil, vocht, regen en kou. Daarnaast wordt uw zending direct herkend wanneer uw logo op de pakbon staat vermeld.

Verschillende uitvoeringen

De paklijstenveloppen bij Vendrig Packaging zijn verkrijgbaar van 250 stuks en in diverse afmetingen. De paklijstenveloppen zijn zowel verkrijgbaar met de bedrukking ‘Documents enclosed’ als onbedrukt. Mocht u uw eigen opdruk willen op de documenthoes dan is dit uiteraard ook mogelijk. Dit kan vanaf 10.000 stuks. Voor vragen over het bedrukken van uw paklijstenveloppen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Toepassing paklijstenveloppen

De paklijstenveloppen zijn makkelijk te bevestigen. U kunt ze vastplakken op vrijwel elke ondergrond, waarna het niet meer los te trekken is. Het bevestigen is simpel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het document is het hoesje te steken en de bescherming van de klevende laag te halen. Hierna kunt u de documenthoes plakken op uw zending.

Waar zijn paklijstenveloppen van gemaakt?

De paklijstenveloppen zijn gemaakt Low Density Polypropylene (LDPP). Dit zorgt voor een stevige en heldere folie. Hierdoor blijven de verzendpapieren droog, goed leesbaar en zijn ze te scannen zonder dat er documenten uit de envelop gehaald moeten  worden.

Voordelen van paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen kennen een aantal voordelen. Hierbij de voordelen op een rij:

  • Ze hebben een constante kleefkracht. Het plakt op veel verschillende ondergronden, zoals karton, papier en plastic.
  • Het is gemaakt van een heldere folie.
  • Het materiaal is recyclebaar, dus het milieu wordt zo min mogelijk aangetast.

 

Toepassingen paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen kunnen voor talloze doeleinden worden gebruikt. De paklijstenveloppen zijn toepasbaar voor het versturen van vrachtbrieven, pakbonnen, paklijsten en facturen aan de buitenzijde van een verpakking. Een documenthoes zorgt ervoor dat de inhoud geheel wordt afgesloten. Hierdoor bereiken de documenten veilig de plaats van bestemming en krijgen beschadigingen geen kans.

Bekijk hier onze paklijstenveloppen

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.