Paklijstenveloppen

Wil je paklijstenveloppen kopen? In onze webwinkel heb je veel keus. Ze bieden bescherming aan documenten zoals paklijsten. Een andere benaming is documenthoezen. Steek de paklijst in de envelop en deze wordt beschermd tegen vuil, vocht, regen en kou. Dankzij het transparante venster is de zending herkenbaar vanaf de buitenkant dankzij jouw bedrijfslogo. Dit wekt extra vertrouwen.

Verschillende uitvoeringen

In ons assortiment zijn paklijstenveloppen verkrijgbaar vanaf 250 stuks en in diverse afmetingen. De uitvoeringen waar je uit kunt kiezen zijn onbedrukte en bedrukte paklijstenveloppen. Op de bedrukking is de tekst te lezen ‘documents enclosed’. De formaten zijn C5, C6 en DL. Hiermee heb je als gebruiker altijd de juiste envelop voor het formaat paklijst dat jouw bedrijf voert. Paklijstenveloppen kopen kan voordelig per doos van 1000 stuks, of per bundel van 250 stuks.

Toepassingen paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Gebruik ze voor het versturen van vrachtbrieven, pakbonnen, paklijsten en facturen aan de buitenkant van een verpakking. Een documenthoes zorgt ervoor dat de inhoud geheel wordt afgesloten. Hierdoor bereiken de documenten veilig de plaats van bestemming en krijgt het geen onnodige beschadigingen. Het communiceren van de inhoud en afzender van het pakket is tijdens het verzendproces erg belangrijk. Op basis van deze informatie wordt er gesorteerd en gedistribueerd. De paklijst beschermhoezen zijn dus van essentieel belang.

Hoe werkt een paklijstenvelop?

Het vullen en bevestigen van een paklijstenvelop is heel eenvoudig. Om hem te vullen trek je de plaklaag los van de envelopklep. Dan schuif je de paklijst in de envelop en plak je de envelop dicht. Vervolgens haal je de bescherming van de klevende laag af, die aan de rugzijde zit. Plak dan de documenthoes op de verzendverpakking. De hoezen plakken vrijwel op elke ondergrond en zijn na het plakken niet meer los te trekken. De paklijst is er enkel uit te halen door de hoes kapot te snijden of te scheuren. Dit doet de ontvangende partij.

Waar zijn ze van gemaakt?

Het materiaal waar de paklijstenveloppen van gemaakt zijn heet 'Low Density Polypropylene (LDPP)'. Dit is een variant plastic met eigenschappen dat het plastic transparant, helder en stevig maakt. Hierdoor blijven de verzendpapieren droog, goed leesbaar en zijn ze zelfs door het plastic heen scanbaar. Zo voorkom je dat de paklijst tijdens het transportproces eruit moet worden gehaald, wat risico's bij het verzenden verlaagd.

Voordelen van paklijstenveloppen

Documenthoezen hebben een aantal voordelen:

  • Ze hebben een constante kleefkracht. Het plakt op veel verschillende ondergronden, zoals karton, papier en plastic;
  • Het is gemaakt van een heldere folie waardoor de inhoud vanaf de buitenkant leesbaar is;
  • Het materiaal is recyclebaar waardoor het milieu zo min mogelijk aangetast.

 

Paklijstenveloppen bedrukken

Het laten bedrukken van paklijstenveloppen is ook mogelijk. Hiermee vergroot je de herkenbaarheid van de zendingen. Kies bijvoorbeeld een opdruk van jouw bedrijfslogo of creatieve tekst. Paklijstenveloppen bedrukken kan vanaf 10.000 stuks. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en jouw wensen persoonlijk te bespreken. Ons deskundige team kan adviseren en helpen je graag verder.

Bekijk hier onze paklijstenveloppen

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.