Kartonnen enveloppen

Wilt u kartonnen enveloppen kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Kartonnen enveloppen worden gebruikt om documenten of foto’s per brievenbuspost te versturen zonder dat deze scheuren of kreukelen. Daarnaast zijn ook andere kleine onderdelen en producten geschikt om te versturen met kartonnen enveloppen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.  Zij helpen u graag verder.

Waar zijn kartonnen enveloppen van gemaakt?

De kartonnen enveloppen van Vendrig Packaging zijn gemaakt van massief karton. Massief karton wordt ook wel grijskarton genoemd en bestaat meestal uit drie tot zes lagen papier. Deze lagen papier worden in natte toestand met een kartonmachine op elkaar geperst. Deze lagen zijn gemaakt van gerecycled papier en karton. Vervolgens worden hier de kartonnen enveloppen van gemaakt.

De kartonnen enveloppen van Vendrig Packaging hebben een witte kleur. Aan de boven- en onderzijde van het eindproduct wordt een laag wit of bruin papier geplakt. Dit met als doel om de stevigheid te behouden bij vochtige omstandigheden. Bij de kartonnen enveloppen wordt dikwijls een coating aangebracht om het karton nog beter te beschermen tegen vocht.

Massief karton kent een aantal unieke eigenschappen. Deze unieke eigenschappen zijn te gunst van de enveloppen. Massief karton is gemaakt van gerecycled materiaal, het is bijzonder sterk en stoot- en scheurbestendig. De kartonnen enveloppen behouden hun vorm in een vochtige omgeving omdat deze vochtbestendig zijn. Doorhet massieve karton hebben de kartonnen enveloppen een perfecte presentatie. De enveloppen kennen een hoge kwaliteit bedrukking, waardoor een opvallende presentatie mogelijk is.

Toepassing kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen zijn bij uitstek geschikt voor het versturen van diploma’s, vaktijdschriften, foto’s, certificaten en contracten. Dit zijn allemaal documenten welke niet mogen kreuken of vouwen. Daarnaast zijn de kartonnen enveloppen ook bruikbaar voor boeken.

Kartonnen enveloppen zijn bij Vendrig Packaging in verschillende maten leverbaar. Hierdoor bieden wij voor iedereen een geschikt formaat aan. Kleine kartonnen enveloppen zijn ook leverbaar bij ons. U doet er verstandig aan om van te voren goed uit te meten hoe groot de envelop moet zijn om uw documenten of andere papieren te versturen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De kartonnen enveloppen zijn leverbaar vanaf 100 stuks, waardoor het ook voor startende bedrijven betaalbaar blijft om in te kopen.

Voordelen kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen kennen veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

  •        Ze hebben een zelfklevende sluiting.
  •        Documenten, papieren en foto’s kreuken niet door de stevigheid.
  •        Door het lichte gewicht kan bespaard worden op verzendkosten.
  •        De kartonnen enveloppen zijn beschermd tegen vallen en stoten.

 

Kartonnen enveloppen koopt u bij Vendrig Packaging! De kartonnen enveloppen beschermen optimaal tijdens transport en zorgen ervoor dat uw producten onbeschadigd op de bestemming aankomen. De kartonnen enveloppen zijn  licht van gewicht. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw portokosten. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1201 reviews.