Kartonnen enveloppen

Wil je kartonnen enveloppen kopen? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Kartonnen enveloppen worden gebruikt om documenten of foto’s per post te versturen zonder dat deze scheuren of kreukelen. Ze passen gewoon in de brievenbus. Daarnaast zijn ook kleine onderdelen en producten geschikt om te versturen met sterke witte kartonnen enveloppen.

Waar zijn kartonnen enveloppen van gemaakt?

Onze kartonnen enveloppen zijn gemaakt van massief karton. Massief karton wordt ook wel grijskarton genoemd en bestaat meestal uit drie tot zes lagen papier. Deze lagen papier worden in natte toestand met een kartonmachine op elkaar geperst. Deze lagen zijn gemaakt van gerecycled papier en karton. Vervolgens worden hier de kartonnen enveloppen van gevouwen.

In ons assortiment vind je witte kartonnen enveloppen. Aan de boven- en onderzijde van het product wordt een laag wit of bruin papier geplakt. Dit heeft als doel om de stevigheid te behouden bij vochtige omstandigheden. Bij de kartonnen enveloppen wordt een coating aangebracht om het karton en de inhoud nog beter te beschermen tegen vocht.

Massief karton kent een aantal unieke eigenschappen. Een kartonnen envelop van massief karton is gemaakt van gerecycled materiaal, het is bijzonder sterk en stoot- en scheurbestendig. De kartonnen enveloppen behouden hun vorm in een vochtige omgeving omdat deze vochtbestendig zijn. Dankzij deze constructie hebben de kartonnen enveloppen een perfecte presentatie. De enveloppen kennen een hoge kwaliteit bedrukking, waardoor een opvallende presentatie mogelijk is.

Toepassing kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen zijn bij uitstek geschikt voor het versturen van belangrijke papieren, diploma’s, vaktijdschriften, foto’s, certificaten en contracten. Dit zijn allemaal documenten die niet mogen kreuken of vouwen. Daarnaast zijn de kartonnen enveloppen ook bruikbaar voor boeken.

In ons assortiment vind je witte kartonnen enveloppen in verschillende maten. Hiermee bieden wij voor iedereen een geschikt formaat aan. Denk hierbij aan A4 formaat en A5 formaat. Kleine kartonnen enveloppen kun je ook bij ons vinden. Meet van te voren goed uit hoe groot de envelop moet zijn om de documenten of andere papieren te versturen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. De kartonnen enveloppen zijn leverbaar vanaf 100 stuks. Hiermee is het zowel geschikt voor startende bedrijven als voor grote bedrijven die groot inkopen.

Voordelen kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen kennen veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij:

  •        Ze hebben een zelfklevende sluiting;
  •        Documenten, papieren en foto’s kreuken niet door de stevigheid;
  •        Door het lichte gewicht kan bespaard worden op verzendkosten;
  •        De kartonnen enveloppen zijn beschermd tegen vallen en stoten;
  •        Beschikbaar in A4 formaat, A5 formaat en vele andere formaten.

 

Kartonnen enveloppen kopen? De kartonnen enveloppen beschermen optimaal tijdens transport en verzending. Producten en documenten komen onbeschadigd op de bestemming aan. Licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. Hiermee bespaar je aanzienlijk op portokosten. Start vandaag nog met witte kartonnen enveloppen bestellen. Vragen? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag!

Bekijk hier ons assortiment kartonnen enveloppen

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.