Brievenbusdoosjes

Wilt u brievenbusdoosjes kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Brievenbusdoosjes worden gebruikt om kleine producten die door de brievenbus passen te versturen. Denk hierbij aan kleine onderdelen. Ze passen gegarandeerd door de brievenbus. Heeft u vragen over brievenbusdoosjes? Neem dan contact met ons op.

Welke brievenbusdoosjes zijn er?

Heeft u een webwinkel en verstuurd u regelmatig producten die door de brievenbus kunnen? Dan zijn brievenbusdoosjes de ideale oplossing. De brievenbusdoosjes zijn licht van gewicht, waardoor u aanzienlijk bespaart op uw verzendkosten. Producten die u met brievenbusdoosjes kunt verzenden zijn bijvoorbeeld t ‘shirts, kleine onderdelen en boeken. 

Wij leveren brievenbusdoosjes in drie verschillende formaten: a4, a5 en a6. Zo is er voor elke webshopeigenaar of leverancier een geschikt formaat doosje. De brievenbusdoosjes zijn gemaakt van stevig karton, waardoor de goederen goed worden beschermd tegen de val vanuit de brievenbus. Bij Vendrig Packaging zijn de doosjes verkrijgbaar in verschillende formaten en leverbaar vanaf 100 stuks. De brievenbusdoosjes worden ongevouwen aangeleverd. Dit bespaart u een hoop ruimte en het in elkaar vouwen is snel gebeurd.

De brievenbusdoosjes zijn goed bruikbaar voor boeken en andere platte producten. Het geeft uw producten een representatieve verpakking die een goede indruk achterlaat bij uw klanten.

Veel webwinkels kiezen ervoor om bestellingen van klanten als pakketpost te versturen. De meest voorkomende reden hiervoor is dat klanten de bestelling door middel van een track & trace kunnen volgen. Met brievenbuszendingen kon dit in het verleden niet, maar daar is gelukkig verandering in gekomen, waardoor u ook brievenbusdoosjes kunt voorzien van een track & trace code. Dit is voor veel webwinkeliers een kostenbesparing. U kunt nu door middel van de brievenbusdoosjes besparen op uw portokosten.

Brievenbusdoosjes bestellen kunt u bij Vendrig Packaging tegen scherpe tarieven, zodat het voor u als webwinkelier of leverancier ook interessant blijft om tegen scherpe tarieven uw producten op representatieve wijze aan te bieden.

De brievenbusdoosjes van Vendrig Packaging zijn wit van buiten en bruin aan de binnenzijde.

Waar zijn brievenbusdoosjes te koop?

Waar zijn brievenbusdoosjes te koop? Dat is een vraag die veel webwinkels zich afvragen. Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres als u voor een goede prijs opzoek bent naar brievenbusdoosjes. Zo bieden wij voor elke webshopeigenaar de juiste brievenbusdoosjes.

Voordelen van brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes bieden vele voordelen voor u als ondernemer. Hierbij de voordelen op rij.

  • De doosjes zijn licht van gewicht.
  • De verpakkingen passen door de brievenbus waardoor portokosten worden bespaard.
  • De verpakkingen nemen weinig ruimte in beslag, omdat de brievenbusdoosjes ongevouwen worden geleverd
  • Ze beschermen tegen stoten en vallen.

 Mocht u nog twijfelen welke brievenbusdoosjes voor uw webshop het meest geschikt zijn, neem dan telefonisch contact op met één van onze adviseurs en zij helpen u graag verder. 

Bekijk hier ons assortiment brievenbusdoosjes

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.