Opvulmateriaal

Opvulmateriaal kopen? Bij Vendrig Packaging heeft u keuze uit een groot assortiment opvulmateriaal. Zo bieden wij producten aan, variërend van luchtkussen zakjes, gerecycled papier en karton tot aan 100% bio afbreekbare opvulchips en zakjes, maar ook herbruikbaar opvulmateriaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Tevens bieden wij luchtkussenmachines aan.

Komt u er niet uit wat voor type opvulmateriaal u nodig heeft? Aan de hand van een drietal vragen kunnen wij voor u een vrijblijvend advies op maat geven welk type opvulmateriaal voor u het meest geschikt is.

Het type opvulmateriaal is gebaseerd op de ruimte die opgevuld dient te worden tussen het te verzenden product en de doos. Dit is uitgedrukt in liters. Het advies is tevens gebaseerd op het aantal goederen die per maand verzonden dienen te worden. Wij bieden verzendoplossingen voor de kleine en grotere klant. Wanneer u op zoekt bent naar bio afbreekbare, gerecyclede of producten gemaakt van natuurlijke grondstoffen kiest u voor de functie duurzaam.

Adviestool

Kies de hoeveelheid ruimte die opgevuld dient te worden in liters:

Kies het aantal zendingen die per maand verzonden dienen te worden:

Bent u op zoek naar duurzame producten?

De functie van opvulmateriaal

Het toepassen van opvulmateriaal biedt bescherming voor uw producten tijdens verzending. Het is uiteraard van belang dat uw producten altijd intact en onbeschadigd aankomen. Het correct verzenden van pakketjes vereist aandacht.

Niet elke zending is hetzelfde. Verschillende producten zullen andere type opvulmateriaal nodig hebben. Zo zijn luchtkussenzakjes minder geschikt voor bijvoorbeeld producten met scherpe uitstekende delen of zijn zwaardere opvulmaterialen minder geschikt wanneer het totale gewicht van een pakket belangrijk is. Ook is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte er opgevuld dient te worden. Volumineus opvulmateriaal dient de voorkeur te krijgen wanneer er veel ruimte opgevuld dient te worden.

Buiten het feit dat het belangrijk is om het juiste type opvulmateriaal te kiezen voor uw zending is het ook belangrijk om het juiste type formaat doos te kiezen. Hoe minder speling er tussen het product en de doos is, hoe minder verschuiving er plaats vindt en dus is er minder kans op schade. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of gebruik maken van de handige adviestool.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.