SizzlePak Decoratief opvulmateriaal 

Op zoek naar de ideale combinatie voor het verfraaien en beschermen van pakketten? Maak kennis met SizzlePak en ZigZag DeLux. Deze hoogwaardige opvulmaterialen tillen niet alleen inpakkwaliteiten naar een hoger niveau, maar verzekeren tevens ongeschonden inhoud bij aankomst.

SizzlePak

SizzlePak is als een palet van kleuren die je pakketjes omringt. Sizzlepak zijn papierstrookjes die zijn gevouwen in een zigzagvorm en daarna gesneden in kleine strookjes. De strookjes zetten uit, waardoor je extra volume krijg en je producten op een verantwoorde manier kan vervoeren. SizzlePak is in verschillende volumes te verkrijgen: SizzlePak 1,25 kg of SizzlePak 10 kg. Geschikt voor pakketten van diverse grootte.

Toevoegen van Feestelijkheid

Ontketen je creativiteit en voeg een feestelijk accent toe aan je relatiegeschenken, speelgoed en porselein met SizzlePak. Deze papierstroken bieden niet alleen bescherming, maar voegen ook een persoonlijke touch toe. Kies uit een breed scala aan kleuren en geef je kerstpakketten een onvergetelijke uitstraling.

Professionele Toepassing

SizzlePak is niet enkel geschikt voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor zakelijke pakketten. Het veerkrachtige papier fungeert als een schokdemper en beschermt de inhoud effectief. SizzlePak is een uitstekende keuze voor zakelijke zendingen en biedt maar liefst 40 liter opvulvolume per 1,25 kg. Een slimme keuze voor een professionele presentatie!

ZigZag DeLux

Indien je je pakketten op een creatieve wijze wilt versturen, is ZigZag DeLux de aangewezen optie. Dit opvulmateriaal combineert bescherming en esthetiek op een elegante manier.

Duurzaamheid voorop van ZigZag DeLux

ZigZag DeLux is milieubewust. Het biologisch afbreekbare papier is vriendelijk voor onze planeet en voegt een persoonlijk element toe aan je pakketjes. Kies uit een uitgebreid scala aan kleuren en verrijk je pakketjes met een beetje persoonlijkheid.

Meer dan Functionaliteit

ZigZag DeLux gaat verder dan enkel functionaliteit. Het biedt een creatieve uitlaatklep. Gebruik het om geschenken te decoreren, kunstprojecten te verfraaien of je producten op een nieuwe manier te presenteren. Met ZigZag DeLux zijn de mogelijkheden eindeloos! Met SizzlePak en ZigZag DeLux geef je een geheel nieuwe dimensie aan je verpakkingen. Wacht dus niet langer en laat je inspireren om aan elke verzending een vleugje stijl en bescherming toe te voegen.

Veelgestelde vragen

Wat is SizzlePak en hoe werkt het?

SizzlePak is decoratief opvulmateriaal gemaakt van papierstrookjes in een zigzagvorm. Deze strookjes zetten uit en bieden extra volume, waardoor pakketten veilig en verantwoordelijk kunnen worden vervoerd.

Welke volumes zijn beschikbaar voor SizzlePak?

SizzlePak is verkrijgbaar in twee verschillende volumes: 1,25 kg en 10 kg. Hierdoor is het geschikt voor pakketten van verschillende groottes.

Hoe voegt SizzlePak een persoonlijke touch toe aan pakketten?

SizzlePak biedt een scala aan kleuren en zigzagvormige papierstroken, waarmee je een feestelijke en persoonlijke uitstraling aan je pakketten kunt geven.

Wat is de professionele toepassing van SizzlePak?

Naast feestelijke gelegenheden is SizzlePak ook geschikt voor zakelijke pakketten. Het veerkrachtige papier fungeert als schokdemper en biedt professionele bescherming.

Wat is de duurzaamheid van SizzlePak?

SizzlePak is milieubewust door het gebruik van biologisch afbreekbaar papier. Hierdoor voegt het een persoonlijk element toe aan pakketjes en is het vriendelijk voor het milieu.

Welke creatieve mogelijkheden biedt ZigZag DeLux?

ZigZag DeLux gaat verder dan alleen functionaliteit en biedt een creatieve uitlaatklep. Het kan worden gebruikt om geschenken te decoreren, kunstprojecten te verfraaien en producten op een unieke manier te presenteren.

Wat is het verschil tussen SizzlePak en ZigZag DeLux?

SizzlePak en ZigZag DeLux zijn beide hoogwaardige opvulmaterialen, maar SizzlePak richt zich op een palet van kleuren en biedt zigzagvormige papierstroken, terwijl ZigZag DeLux bescherming en esthetiek op een elegante manier combineert.

Zijn er verschillende kleuropties beschikbaar voor zowel SizzlePak als ZigZag DeLux?

Ja, zowel SizzlePak als ZigZag DeLux bieden een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Hierdoor kun je de perfecte kleur kiezen die bij je merk en boodschap past.

Hoe voegen ZigZag DeLux en SizzlePak een nieuwe dimensie toe aan verpakkingen?

ZigZag DeLux en SizzlePak bieden unieke mogelijkheden voor het verfraaien en beschermen van pakketten. Ze voegen een vleugje stijl en bescherming toe, waardoor je verzendingen een geheel nieuwe dimensie krijgen.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13071 reviews.