Labels

Wilt u labels kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Labels, ook wel aanhanglabels of ophanglabels genoemd, worden gebruikt om bijvoorbeeld kleding te labelen of aan rolcontainers te hangen. Alle (aanhang)labels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Vendrig Packaging verkopen wij plastic labels, kupa labels, metalen labels en kartonnen labels. Alle labels hebben in principe dezelfde functie maar zijn weer bruikbaar in verschillende sectoren. Heeft u vragen omtrent labels? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kunststof labels

De kunststof labels, ook wel plastic aanhanglabels genoemd, zijn gemaakt van PVC.  De afkorting van PVC staat voor polyvinylchloride en is één van de meeste bekende en toegepaste kunststoffen. In het dagelijks leven kunt u niet om het gebruik van PVC heen. Het is daarom ook niet gek dat het in de kunststof labels van Vendrig Packaging is verwerkt.

De labels in onze webshop zijn voorzien van twee ponsgaten. Met deze ponsgaten kunnen de kunststof labels gemonteerd worden aan bijvoorbeeld een zeecontainer of rolcontainer. Het voordeel van kunststof labels, ten opzichte van een kartonnen labels, is dat deze beter bestand zijn tegen weerinvloeden van buitenaf. Wanneer het bijvoorbeeld gaat regenen is het niet verstandig om gebruik te maken van kartonnen labels. In dit geval zijn PVC labels de uitkomst. Zo zijn kunststof labels ideaal wanneer deze gemonteerd worden aan rolcontainers die buiten worden opgeslagen. De kunststof labels voor containers hebben diverse kleuren, waardoor zendingen gemakkelijk gecodeerd kunnen worden.

De kunststof labels worden vaak in de kledingsector gebruikt, maar ook in de logistieke sector. Zo worden de labels gehangen aan kledinghangers, kleding, jerrycans, emmers, zeecontainers en rolcontainers. Ook zijn de labels handig in andere sectoren om te coderen, zoals bijvoorbeeld bij de uitgifte en binnenkomst van goederen en het laden en lossen binnen de food-sector. Op deze wijze kan door middel van het labelen overzichtelijk worden gewerkt.

Vendrig Packaging heeft de kunststof labels beschikbaar in de kleuren: groen, geel, wit, blauw en rood.

De labels zijn buigzaam, sterk, schrijfbaar en waterafstotend, waardoor de PVC labels zeer multifunctioneel zijn.

Metalen labels

De metalen (aanhang)labels of metalen (ophang)labels worden ook wel oerlabels genoemd. De metalen labels van Vendrig Packaging zijn gemaakt van gelakt bandstaal.

De metalen labels worden voornamelijk gebruikt in de metaalindustrie. Ze hebben, in vergelijking met de kunststof labels, het voordeel dat zij beter kunnen omgaan met hoge temperaturen. Bij kunststof labels kan het namelijk voorkomen dat ze gaan smelten als ze teveel worden blootgesteld aan te warme temperaturen. Daar heeft u met de metalen labels geen last van.

Ook voor het bevestigen van de labels heeft Vendrig Packaging de geschikte oplossing. Hiervoor zijn de metalen clips geschikt. Zo blijft u in beide gevallen gebruikmaken van dezelfde materialen.

De metalen labels worden, net zoals de kunststof labels, vooral op containers gemonteerd. Bent u opzoek naar metalen labels, dan bent u bij Vendrig Packaging de metalen labels webshop aan het juiste adres.

Kupa labels

Kupa labels zijn gemaakt van kunststof en papier. De kupa labels hebben een kern van kunststof en de buitenkern is van papier. De kupa labels zijn dubbelzijdig gelamineerd wat ervoor zorgt dat er aan beide kanten geschreven kan worden. Het verschil tussen kunststof labels en kupa labels zit hem in het feit dat er op kupa labels ook met een balpen geschreven kan worden.

Een bijkomend voordeel is dat de kupa labels, net zoals de kunststoflabels, ook weersbestendig zijn, waardoor de labels ook ideaal voor buitengebruik zijn. Vaak wordt begeleidende informatie, door middel van een etiket, rechtstreeks op een product geplakt. Maar in situatie waarin dit niet mogelijk of wenselijk is, is een (aanhang)label de oplossing. De label aan uw product brengt de boodschap van het product duidelijk over en zo kan verwarring in het logistieke proces worden voorkomen.

Kartonnen labels

De kartonnen labels zijn ook bekend onder de naam ‘Buldog labels’. De labels zijn bruin. De voordelen van de kartonnen labels zijn dat deze goed schrijfbaar zijn met een stift of balpen. De kartonnen labels zijn van goede kwaliteit gemaakt en de ophangoog waarmee de kartonnen labels bevestigd worden zijn extra sterk om scheuren zoveel mogelijk te voorkomen. Het enige waar u rekening mee moet houden, wanneer u kiest voor het aanschaffen van kartonnen labels, is dat deze niet geheel weersbestendig zijn. Het is dus niet aan te bevelen om deze labels te kopen wanneer uw producten buiten komen te staan.

De kartonnen etiketten of buldog labels worden veel gebruikt om aan kleding te hangen. Daarnaast zijn deze kartonnen labels ook zeer bruikbaar als u een eigen bloemenzaak heeft. Zo kunnen uw klanten een leuke boodschap achterlaten op de kartonnen labels.

De kartonnen labels zijn van kraft gemaakt, een extra verstevigde papier/karton. In de meeste gevallen worden de kartonnen labels aan de producten bevestigd met een touwtje of elastiek

Wanneer u labels wilt bestellen helpen wij u graag verder. Heeft u nog vragen over de bruikbaarheid van labels of twijfelt u welke label geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen

Wanneer u labels gaat bestellen is het goed om bewust te zijn van de voordelen. Hierbij de voordelen van labels op een rij:

  •         Eenvoudig en makkelijk te monteren
  •         Schrijfbaar
  •         Voorzien van ophanggaatjes
  •         Flexibel maar stevig
Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.