Bouwhekzeil

Bouwhekzeil is een praktische oplossing voor het tegenhouden van wind en om de privacy bij bouwprojecten te waarborgen. Het grote voordeel van een bouwhekzeil, of bouwhekdoek zoals het ook wel genoemd wordt, is dat het precies de goede afmeting heeft voor een standaard bouwhek. Het enige dat je nog hoeft te doen is het bouwhekzeil bevestigen met tyraps.

Een praktisch bouwhekzeil voor buitentoepassingen

De bouwhekdoeken in het assortiment meten 1.76 x 3.41 meter, oftewel de afmeting van een standaard bouwhek. Dankzij de aluminium ogen in het doek is monteren een fluitje van een cent. Zorg er wel voor dat je de tyraps goed aantrekt zodat het doek mooi strak hangt en niet gaat klapperen in de wind. Het stevige HDPE en de dubbelzijdige LDPE coating maakt bouwhekzeilen erg geschikt voor buitengebruik. De coating beschermt het doek tegen rot en schimmel en gaat ongeveer 12 maanden mee.

Ook brandwerend bouwhekdoek in het assortiment

Het reguliere bouwhekdoek is beschermt tegen rot, schimmel, uv-straling en in mindere mate tegen chemicaliën en vetten. Deze zeilen zijn herbruikbaar voor verschillende evenementen en bouwprojecten. In het assortiment is ook een brandwerende variant opgenomen. Dit bouwhekzeil vertraagd de verspreiding van vuur waardoor je waardevolle tijd wint en erger wordt voorkomen, mocht er onverhoopt brand uitbreken.

Kies de kleur die bij je evenement of project past

Bouwhekzeilen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij het reguliere bos heb je de keuze uit vier kleuren, de brandwerende variant heeft twee kleurmogelijkheden. Kies de kleur die het beste past bij de toepassing die je in gedachten hebt. Denk aan een kleur in je eigen huisstijl, een wit bouwhekzeil voor in de zomer of een effen zwart bouwhekdoek voor een neutrale afscheiding.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.