Afzetlint

Een afzetlint kopen is de meest voordelige manier om een tijdelijke afrastering te maken. Van parkeerplekken bij een festival tot een wegafsluiting bij een ongeluk of het plaatsen van een puincontainer in de straat. Met afzetlint geef je aan dat er gevaar dreigt of een verbod geldt maar je kunt het ook gebruiken voor andere zaken zoals versiering bij een verjaardag of een feestdag. Met afzetlint kun je alle kanten op, het is vaak een kwestie van de juiste kleuren kiezen.

Afzetlint kopen in verschillende kleurcombinaties

Op deze pagina zie je de verschillende soorten afzetlint die je kunt kopen. De rood-witte combinatie komt het vaakst voor en is dan ook gemaakt van polypropyleen, een sterk soort plastic dat ook langere tijd buiten kan blijven hangen. Daarnaast zie je nog diverse andere kleurcombinaties. Klik op de afbeelding voor meer uitleg over ieder afzetlint en ontdek waar het vooral voor gebruikt wordt. Let daarbij ook op de afmetingen die in de tabel worden weergegeven. Zo kies je altijd het afzetlint dat het best past bij de toepassing die je in gedachten hebt.

Nog makkelijker werken met bijbehorende producten

Het grote voordeel van afzetlint kopen is dat je er snel een tijdelijke afrastering of omheining mee kunt maken. Met de juiste accessoires werk je dan ook nog sneller en heb je in een handomdraai een stuk grond afgezet, een gebied tot verboden toegang bestempeld of een looproute voor het publiek aangebracht. Denk aan aanvullende producten als een veiligheidsmes om afzetlint af te snijden of handige bevestigingspalen die je makkelijk en snel in de grond kunt drijven.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.